IN MEMORIAM

diumenge, 1 de novembre del 2015

La Gala del VI Trofeu Dorsal 19

     En l'entrada anterior no vam voler posar noms perquè vam voler que la idea de grup predominara sobre l'individu, però els clubs de corredors estan formats per això, per corredors.


     Si jo dic, “tenim un corindó” o “ser un corindó en brut” molt poca gent sabra de que estem parlant en canvi la majoria comprendria “tindre un diamant” o “ser un diamant en brut” i és que tenim el costum de només recordar-nos dels millors, dels que estan en el més alt, ens recordem del primer però del segon molt poca gent s'acorda.
     El corindó és un mineral que es troba en l'escala de Mohs just darrere del diamant, quan jo estudiava en les classes de química s'aprenia per a apreciar la duresa dels minerals l'escala de Mohs, que anava de la mínima amb valor u, el talc, fins al màxim deu corresponent al diamant.

     Només ens recordem del diamant, i quasi ningú recorda als altres minerals que hi ha darrere. Només ens recordem del guanyador, del millor.
     I, em pareix que en esta entrada desgraciadament tornaré a centrar-me en els “diamants”, tal vegada en la pròxima ens dediquem més als “corindons”.

    Tenim molts “corindons” en Dorsal 19, tenim a molts que pensen que “L'important no és guanyar, sinó que no ens deixem véncer”. Els “diamants” guanyen però els “corindons” només es deixen véncer pel carbur de silici i el diamant.

     En Dorsal 19 no se'ns demana que vencem sempre, sinó que no ens deixem véncer mai.
     Repassar ara tot el que va succeir en Mora de Rubielos i en la Gala final és recordar tot el que hem realitzat i ha passat durant quasi un any, el que seguix normalment este blog ja té una idea exacta de tot allò que s'ha realitzat en esta temporada, en la Gala les nostres amfitriones Sandra i Marina es van encarregar de recordar-nos-ho.

     Moltes vegades només coneixem les activitats a què acudim i desconeixem tota les altres o millor dita les oblidem i la Gala va ser una bona ocasió per a donar-nos compte de la vitalitat d'este club.

     Enguany vam intentar que la Gala d'entrega de premis fóra diferent de les cinc edicions anteriors. Volíem mostrar tot allò que s'ha realitzat durant la temporada, volíem una presentació on les imatges foren la guia que ens mostrara tot el que succeïx i així no sols donar els premis als millors de l'any sinó reconéixer la labor de molts de nosaltres durant tota la temporada.

     Per a això era necessari un local que ens poguera brindar l'oportunitat de poder projectar un muntatge visual i poder disposar d'un equip de megafonia, el vam trobar en l'hotel la Trufa Negra.

     Necessitàvem una veu o unes veus que ens guiaren durant tota la Gala i les vam trobar en Sandra i Marina.
     Necessitàvem que els nostres presentadors habituals realitzaren les entregues dels premis, Bay els premis esportius i Pascual i Paco els denominats PASCO i vam aconseguir reunir-los a tots.

     Així doncs vam realitzar la Gala del VI Trofeu Dorsal 19 amb un format diferent que intenta ser un poc més dinàmica i moderna.
    Però tot va començar a Pego, a les huit del matí amb el viatge amb autobús on vam projectar la pel·lícula “Running” de Michel Douglas i a l'arribar a Mora vam visitar la botiga Adidas per a després realitzar una vista turística a Mora de Rubielos i afrontar La Mitja Marató de Mora i els  seues 11K, carreres on s'anava a disputar el VI Trofeu Dorsal 19 amb el sistema de compensació segons l'edat.

     La carrera resulta dura, per a molts, que no coneixent el circuit van patir en la part final, però el resultat per a Dorsa 19 va ser bo ja que vam arreplegar 4 trofeus; el tercer lloc de Vicent Sendra de la seua categoria en La Mitja i Carmen Sala amb el segon de la general i el primer de la seua categoria, mentres que en el 11K Sandra Rodriguez va aconseguir la segona posició de la general.

     Tot perfecte en la carrera ara ens quedava la Gala del VI Trofeu Dorsal 19 i l'hotel la Trufa Negra ens facilita el camí perquè tot isquera bé, les imatges que capta Kike Aracil parlen per si soles del bon ambient que va haver-hi durant tota la celebració.

     Els premiats en el VI Trofeu Dorsal 19 van ser els següents:
Rafa Sastre i Nestor Vercher: 1r i 2n o al revees del 11 K.
Manolo Mira: 3r de l'11 K.
Vicent Sendra: 1r Mitja Marató.
Carlos Siscar: 2n Mitja Marató.
Vicent Sala: 3r Mitja Marató.
Corredora més prometedora: Tania Navarro.
Corredor més prometedor: Rafa Sastre.
Al seu Primer Marató: Armando Giner.
Corredor més tranquil: Juan Bolta “Picayna”.
Millor corredora: Carmen Sala.
Millor corredor: Máximo Folques.
Millor marca en Marató: Máximo Folques.
Millor marca en Mitja Marató: Máximo Folques.
Cuiner de l'Any: Armando Giner.
Lesió més inoportuna: Manolo Mira.
Als fracassats del asfalt: Arbona i Simo.
El Senyor de la Cervesa: Tony Woodall.
El Senyor del Ball: Rafael González “Calafat”.
A la seua Primera Mitja Marató: Sandra Rodríguez.
Al nostre fotògraf: Kike Aracil.

     Com veieu molts noms, encara que Marina i Sandra també van anomenar a tots els que han portat al nostre club per tot el món així com a tots i a totes els que han aconseguit pujar a un podium en esta temporada, es van recordar de totes les activitats que hem realitzat i que són moltes, una cerimònia la del VI Trofeu Dorsal 19 prou completa i que va comptar també amb el discurs del nostre president.


Amb molta alegria finalitzem esta interesantísima temporada. L'any se ens va anar com un sospir.

     És hora de donar les gràcies a tots per la bona temporada que hem realitzat ja siga individual com col·lectivament i m'esperare a la següent entrada per a donar les gràcies a tots i a totes les que van col·laborar d'alguna manera en l'organització del VI Trofeu Dorsal 19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada