IN MEMORIAM

dilluns, 3 d’abril del 2017

Un altre gran cap de setmana

Un altre cap de setmana carregat d'activitats i de trofeus per a Dorsal 19, si el divendres vam començar amb la reunió i sopar en la pistes d'atletisme per a no sols degustar els guisats d'arrui i porc senglar que ens va preparar Armando sinó també per a anar fent els preparatius de la XXXV Volta a Peu a Pego que celebrarem el 29 d'abril del 2017, també es va decidir la realització de les ja III Relleu 24 x 1hora de Pego i es van ultimar els preparatius per a la celebració del VII Trofeu Dorsal 19 que enguany com tots ja sabreu se celebra el 15 de juliol en La Mitja Marató del Burgo d'Osma. 

Cursa de la Dona 
         El dissabte ens vam desplaçar a Benitatxell per a participar en la 4a carrera del Circuit a la Marina Alta, on vam pujar 3 vegades al podi, a saber: Cristina Bañuls i Carmen Sala van guanyar en les seues categories mentres que Anna Savall queda en segon lloc en la seua.

Benitatxell
El diumenge també vam estar en la I Arrapapedres de la Vall de Gallinera amb una nombrosa representació, així com en la IV Carrera Solidària Raquel Paya on Máximo Folques queda tercer en la seua categoria, vam estar també a Gandia corrent la X Carrera de la Dona amb una gran representació de les nostres corredores. Però no vam tindre prou encara ja que el nostre Tino Navarro ens va representar en un 10K a Alemanya amb un nom impronunciable i encara ens falta la XLV Mitja d'Elx on Carmen guanya en la seua categoria.

I Arrapapedres de la Vall de Gallinera
Com podreu comprovar molta activitat la dels dorsaleros i és que la carrera a peu mentres ens fa passar moments divertits i entretinguts ens pot ensenyar molts valors.
La carrera a peu és una de les formes més divertides amb les que una persona pot mantindre's en forma. Ja que coneixem altres persones, es fa exercici i s'aprenen valors molt positius com la competició sana o acceptar la derrota per a aprendre dels errors. Encara que per desgràcia, açò no és així sempre i en alguns casos les ganes per ser el millor acaba per desembocar en situacions molt tenses, com acabem de veure en el futbol base, en les que la violència taca el esperit competitiu de l'esport i en les que veiem com els pares se submergixen en violentes disputes quan els seus fills practiquen estes activitats.

 IV Carrera Solidària Raquel Paya
Per això, no convé oblidar els bons valors de l'esport perquè tant xicotets com majors mai s'obliden que per davant del guanyar, sempre ha d'imperar el respecte al rival.
No hi ha cap valor més important que el respecte i el bon tracte al contrincant per molt advers que siga el resultat. Si es perd este valor, és molt difícil assegurar una bona relació amb els altres corredors ja que hem de recordar que enfront de nosaltres tenim  altres persones, amb emocions i sentiments.

Siegerehrung
Si es perd una competició o no aconseguim la marca que buscàvem no cal tirar la culpa als altres corredors  ni turmentar-se. Cal saber sobreposar-se, donar la mà al rival i pensar en què es pot millorar per a la pròxima ocasió. De cada error s'aprén i de totes les situacions hi ha una lliçó que integrar.
Practicar la carrera a peu suposa aprendre unes normes i adequar-se a elles, no cal deixar-se portar per les emocions negatives del moment i botar-se estes regles.

Sopar del divendres
Aconseguir guanyar o realitzar una bona marca amb joc net i havent aconseguit arribar fins a complir el nostre objectiu és una de les millors sensacions del món. I estes s'aconseguixen a través del camí de l'esforç i el respecte al contrari.
En fi, un gran cap de setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada