IN MEMORIAM

dimecres, 19 d’abril del 2017

Setmana Santa dorsalera

Molt bé, ja hem passat la Setmana Santa i intentarem tornar a poc a poc a la normalitat, perquè han sigut uns dies on l'activitat de Dorsal 19 ha sigut frenètica, amb dos carreres a què hem acudit i a cinc entrenaments col·lectius que han omplit la nostra agenda.


El divendres Sant vam estar corrent en el Campello, en el 5K i en el 10K, on Tania guanya en la seua categoria en el 5K i Máximo en el 10K va aconseguir el tercer lloc en la seua.  El dissabte també vam participar en la Xara en la seua carrera solidària.
En esta Setmana Santa hem realitzat molts entrenaments en grup i ens hem vist obligats a matinar per a poder realitzar-los i no tots estem acostumats a alçar-nos enjorn per a córrer.
Però matinar sempre ha comportat grans beneficis encara que ens costa fer-ho, ja que podem aprofitar millor el dia. Un altre tema seria el benefici o no de córrer al matí. A molts dorsaleros els costa alçar-se enjorn així que amb vista als entrenaments que realitzarem en les pròximes setmanes, després de la XXXV Volta a Peu a Pego, anem a entrenar-nos per a poder matinar.


La primera cosa que hem de tindre clara és que volem alçar-nos enjorn, si no ho fem serà molt difícil que arribem a hora als entrenaments. Després hem d'allunyar el despertador, encara que prou prop perquè el puguem sentir però no tocar, que ens hàgem d'alçar per a apagar-lo.
Una altra cosa un poc més complicada de realitzar és gitar-se un poc més enjorn, segur que coneixem el final d'eixa pel·lícula que ens obliga a anar-nos-en al llit tard, segur també que el més important que havies de dir en el whatsapp ja fa hores que ho has escrit.


Pensa també com estarà de bo i com t'assentara de bé eixe café que et vas a prendre tranquil·lament amb els teus companys abans d'eixir a entrenar i no eixe café ardent i ràpid que t'obligara a parar als pocs quilòmetres d'haver començat, eixos moments de conversació abans de començar l'entrenament moltes vegades són més interessants que tot l'entrenament.

Per cert l'entrenament ens eixirà millor perquè ja sabeu “a qui matina Déu ajuda”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada