IN MEMORIAM

dimecres, 31 de març del 2010

COMPLICITATS A DÉNIA.

Després  de més d'una setmana tornem una altra vegada, en estes festes que se'ns acosten intentarem posar-nos un poc al dia.
Començarem per l'últim cap de setmana a Dénia, i és que vam estar de Mitja Marató, allí ens vam trobar molts corredors de Dorsal 19 per a participar en l'única Mitja que se celebra en la Marina Alta.
Ens sol succeir que en cada carrera trobem curiositats diferents i a vegades curioses.  

L'èxit quan participem en una carrera depén en gran manera d'una bona elecció. Cal tindre en compte que per a córrer en companyia és important que tinguem afinitats de caràcter. 

A Dénia vam córrer quasi de dos en dos podríem dir que en parelles i això que sempre el més difícil no serà trobar-la sinó mantindres fins a la meta; perquè les relacions que tenim en carrera actualment es caracteritzen per com solen de diferent ser els nostres ritmes, i córrer en parella de forma estable per molts quilòmetres pareixeria haver-se convertit en alguna cosa impossible.

La idea de córrer en companyia que cada un té és diferent. Esta idea depén de diversos factors; el principal és l'experiència que tinguem com a corredors ja que la majoria perseguix una marca però en la Mitja de Dénia el que es perseguia era passar un divertid matí de diumenge en un circuit amb molt bones vistes i és possible que açò fera que es trobaren diferens companys de viatge i es trobaren complicitats que en altres circumstàncies serien difícils de trobar.

La complicitat és una dels actius principals per a començar i acabar una carrera junts. Què és complicitat? Saber el que vol, li agrada i li interessa a l'altre i ajudar-li a aconseguir-ho en tot moment. La complicitat exigix un gran coneixement mutu. Un gest, una paraula, un to de veu, una mirada de u, és interpretada de seguida pel nostre company i rapidamente abaixem el ritme o l'augmentem, avancem o per la dreta o per l'esquerra, agafem aigua sense molestar-nos en fi ens comprenem.

Per hui només uns exemples d'eixes parelles de la Mitja de Dénia, demà els freds resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada