IN MEMORIAM

dimarts, 2 de març del 2010

TORNEM A COMENÇAR.

En este diumenge hem donat per acabat el merescut descans que ens hem pres després de la marató de Sevilla, els que van córrer en la marató de València inclús els queden alguns dies. Per a celebrar-ho ens n'hem anat fins a Torrevieja per a córrer la seua  Mitja Marató i hem pogut comprovar que ens estem recuperant bé i que durant el mes de març podem anar agafant a poc a poc la forma.
I és que en els pròxims mesos hem d'afrontar uns reptes importants com són la Volta a la Marina i el Trofeu Diputació de València i a més ens sentim amb la necessitat de fomentar la carrera a peu.
De res servix posseir l'experiència que hem acumulat entrenant i corrent la marató si ara no iniciarem en la carrera a peu als altres. De res servix per tant ser llum si no il·luminarem el camí dels altres.

En Dorsal 19 el corredor més perfecte no és només el més ràpid sinó que a més ha d'intentar transmetre la seua perfecció als altres. Correm no sols per a millorar les nostres marques sinó també per a traslladar als altres corredors tot el que hem aprés, i fent-ho així creixem com a corredors. El ser humà, igual com el corredor popular, no pot trobar la seua plenitud si no és en l'entrega sincera de la seua experiència als altres.
Ja se que tot açò pot paréixer un poc fora de lloc però és que a partir del diumenge que ve en Xàbia comença la Volta a la Marina i ens anem a trobar amb molts corredors que estan començant a córrer i que estaran esperant alguns consells i mostres d'anime dels seus companys que ja porten algunes maratons en les seues cames, no els decebem.

El corredor popular no pot viure només dels seus marques i de les seues carreres, ha d'afegir a tot açò la seua disposició hi ha transmetre als altres corredors allò que més li agrada i li entusiasma, la carrera a peu.

MEDIO MARATÓN DE TORREVIEJA 2010

Carmen Sala: 1h 23m 43s
Vicent Sala: 1h 42m 19s

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada