IN MEMORIAM

dimarts, 16 de febrer del 2010

MARATO DE SEVILLA: ¡BRAVO! PER TRES BRAUS.

Com ens deia Antonio Machado – Tot passa i tot queda – I així a succeït en realitat, la marató de Sevilla ha passat i ens queda d'ella el record de tots els mesos d'entrenament, ens queda la satisfacció dels quilòmetres realitzats, també ens queda com d'amenes han sigut totes les xarrades i reunions al voltant d'esta marató, subsistixen també com de grates han resultat totes esa mitges maratons que hem realitzat pensant només a Sevilla, perdura en nosaltres l'encantadors circuits on hem realitzat eixos entrenaments llargs, però el que si que ens quedara per sempre seran eixos 42195 metres en què ens hem delectat tots els corredors de Dorsal 19.

I és que quan Dorsal 19 va decidir acudir a Sevilla va decidir també que els nostres únics rivals seríem nosaltres mateixos i les nostres pròpies debilitats, i que superant-les seria la nostra única forma de no perdre i que ens donava igual qui guanyara o perdera el que ens importava era saber-nos millor que abans.

I si bé no tenim en Dorsal 19 guanyadors ni perdedors si que tenim, com ho diria jo? Corredors braus, i és que no trobe un altre adjectiu per a descriure a eixos tres corredors que a Sevilla van ser; valents, esforçats, bons, excel·lents i que sens dubte mereixen un aplaudiment i que els cridem BRAUS!
Perquè si, un enèrgic aplaudiment i un fort brau! per a LAURA PASCUAL.
Per tant si, un potent aplaudiment i un poderós brau! per a TONI SERVER.
Perquè si, un intens  aplaudiment i un heroic brau! per a TONY WOODALL.
I és ara tres vegades BRAVO!, la marca personal es mereix eixe aplaudiment i uns BRAVOS, perquè ens tornem de Sevilla amb tres preciosos regals per a tots els corredors de Dorsal 19, regals que sens dubte els tornarem en forma d'afalacs i enhorabones quan ens assentem al voltant d'una fresca cervesa i un suculent entrepà.

Però hi havia més a Sevilla, érem alguns més els esforçats de la marató, estava allí també CARMEN SALA que es passeiga.
Estava a Sevilla VICENT SENDRA que realitzá per a mi una excel·lent marató, impensable només set dies abans.
Amb totes les seus pors estava VICENT SALA que 56 segons el van separar de la glòria, encara que acabá content perquè ningú va ser capaç de traure-li un quilòmetre.
Ens acompanye així mateix PASCUAL SENDRA que la seua bona carrera ens diu que és capaç de córrer molt més ràpid.
Disfruta de la marató de Sevilla com cap altre DAVID CAMPS que va ser valent i s'arrisqua i si en alguna cosa ha de millorar és a taral·larejar les cançons, perquè és roiníssim ja que no hi ha manera d'aguantar els seus taral·les en carrera, ha de practicar més.
Ens falta ja només ALBERTO PONS, que va dividir la carrera en dos parts, la primera molt bona i la segona molt llarga, però al final va aconseguir ficar-se en eixos 30 minuts dins dels que volíem estar tots els de Dorsal 19,  no es podia relaxar molt perquè no sàvia on estava eixa línia que separava la mitja hora, carrera difícil i complicada la que va córrer a Sevilla.

La Marató de Sevilla 2010 és història, esperem haver aprés un poc amb ella, que ens hi ha de ensenyar que el difícil no és arribar a la cima, sinó mai deixar de pujar.




3:08:18 1:35:00 SALA FERRER CARMEN
3:08:26 1:34:30 SENDRA FRANQUEZA VICENTE
3:10:54 1:35:01 SALA GONZALEZ VICENT
3:15:24 1:36:35 WOODALL TONY
3:15:25 1:36:35 SENDRA FRANQUEZA PASCUAL
3:19:04 1:35:51 CAMPS SENDRA DAVID
3:27:47 1:42:55 SERVER MILLET TONI
3:32:40 1:44:32 PASCUAL PASCUAL LAURA
3:37:57 1:35:33 PONS SORIANO ALBERTO

2 comentaris:

  1. Enhorabona a tots els membres de Dorsal19- Ambra de Pego, desde Sant Carles, donar-vos anims i que aneu pensant en la propera Marató.
    Aquí teniu unes dates apuntar:
    14 de Novembre de 2010: Marató Port Aventura - Salou.
    21 de Novembre: Marató de Saragossa
    28 de Novembre: Marató de San Sebastià
    12 de desembre: Marató de Castelló.
    Corredor popular: Carlos Siscar Bay.

    ResponElimina
  2. ENHORABUENA A TODOS POR ESOS TIEMPAZOS.
    UNA PENA NO HABER PODIDO SALUDAROS, YA SABÉIS QUE NO ALEGRAMOS UN MONTON CADA VEZ QUE COINCIDIMOS.
    UN SALUDO A TODOS

    ResponElimina