IN MEMORIAM

diumenge, 14 de febrer del 2010

SEGONS FORA.

Ja esta tot a punt, el desdejuni ja esta treballant, només ens falta deixar passar les hores i decidir la vestimenta que utilitzarem, perquè en estos moments estem a 1 grau i no va hi ha eixir el sol, així que deixarem per a ultima hora esta decisió, les expectatives continuen sense cap canvi i la tàctica de carrera serà la que teníem pensada sol canviara si l'eixida no la podem realitzar com be, perquè els primers 500 metres els he trobat estrets i segur que es formara un embut, confiem que l'experiència ens servisca d'alguna cosa i puguem realitzar una bona eixida.

Els corredors de Dorsal 19, a estes hores estan tots en el seu lloc, la roba preparada, l'embafe omplint-se, les sabatilles en posició, en fi esperant ja que passen les pròximes dos hores per a eixir i al mateix temps entrar en l'estadi.

Bo vaig ràpid i veloç a efectuar una bona dutxa i a per la marató.

1 comentari:

  1. Encara no han eixit les clasificacions però, independentment del temps, estic segur que els meus companys han fet un bon paper. Enhorabona a tots els que han afegit una marató més a les seues cames.

    ResponElimina