IN MEMORIAM

dimarts, 9 de febrer del 2010

LA PRIMERA PROVA.

Diumenge passat mentres la majoria de corredors de la Comunitat Valenciana realitzaven la ultima prova de cara a la marató, els corredors de Dorsal 19 ens vam desplaçar a Benifaió i Granollers per a realitzar la nostra primera prova.

I és que si Carlos va córrer a Granollers va ser per a realitzar la seua primera prova amb eixe genoll que ens esta portant a tots de cap, la resta ens en vam anar a Benifaió, on també realitzá la seua primera prova Vicent Sendra que té el seu turmell inflamat i que es probá per a intentar esbrinar si podrà resistir la marató, la resta vam provar per primera vegada la nova vestimenta de Dorsal 19, la que serà espectadora d'exempció de tots els èxits i fracassos dels nostres corredors en els pròxims anys.

I com van resultar les proves? Pues em pareix que bé, Carlos realitzá una gran carrera a Granollers i encara que amb genollera pareix que estarà a València, Vicent Sendra també acabá bé, així que a Sevilla serà de la partida i la vestimenta va tindre un estrena amb bones sensacions ja que és lleugera, fresca i el pantaló no ens va donar cap tipus de problema així que tot esta a punt.



MITJA DE BENIFAIO

1 comentari:

  1. Hola a tots els membres del C.E.Dorsal19 que aneu a la Marató de Sevilla, de tot cor espero que vaja super be i que apart de pasar-ho molt be, tingau unes marques maravelloses. Anims i a per totes.
    Tambe feu una llista dels bars i dels vins de Sevilla. Un amic i corredor. Animssssssssssssss.
    Corredor: Carlos Siscar Bay.
    P.D: Vicent Sala cuidadin en la marca que tenim un esmorçar????

    ResponElimina