IN MEMORIAM

dijous, 18 de febrer del 2010

A VALÈNCIA RESSUSCITAREM LA MARATÓ.

Podem estar pensant que Dorsal 19 s'esta oblidant de la Marató de València però no és veritat, la Marató de València sempre serà la nostra MARATÓ i com ha de ser tindrem la nostra representació.

I és que si Sevilla ha sigut la marató del Carnestoltes, en la que els nostres corredors no s'han amagat darrere de cap mastegara i han donat la cara, la marató de València va hi ha ser la marató de l'Enterrament de la Sardina. 

Dorsal 19 acudix a València no hi ha soterrar la sardina i d'esta manera despedir-se de les festes i dels èxits de carnestoltes, no acudim a València per a plorar que entrarem en un cicle d'abstinència i dejuni en les nostres marques, no, acudim a València a soterrar les últimes pors que tenim en la MARATÓ, soterrarem eixos dubtes que se'ns presenten sobre si servim o no per als 42195 metres, celebrarem l'enterrament per fi d'eixes tres hores tan perseguides, festejarem l'enterrament dels dubtes sobre el nostre entrenament i acudirem també a festejar el sepeli d'eixe genoll que tant ens esta emprenyant.

Si amics meus en la marató de València acudirem a diversos soterrars però eixirem d'allí contents i alegres perquè entrarem en un nou cicle per a la marató en Dorsal 19, 

un cicle que veurem la pròxima temporada i si alguna cosa més soterrarem serà eixa llavor que en els pròxims mesos ens proveirà de més i millors maratonians.

1 comentari:

  1. Vos desitge a tots volsaltres que tingau molta sort en la marató de Valencia!!! Y que vos vaja per lo meñys igual de be com hem va anar a mi. Anim y cap avant.

    Laura.

    ResponElimina