IN MEMORIAM

divendres, 16 de juliol del 2010

JULIOL

Ja estem al Juliol, se'ns han acabat les festes i amb elles també la temporada 2009 – 2010 i com sempre ja fa calor, curiosament en els dies  que tenim mes hores per a entrenar és quan no ens sol agradar cap per a eixir a córrer, perquè la calor no sol cessar durant les 24 hores - però el nostre Pego és així des de fa molts anys – I ja hauríem d'estar acostumats.
A pesar de tot la nostra afició contínua i ens anem sacrificant tots els dies per a eixir a córrer i per a acudir els caps de setmana a les carreres que es realitzen en la nostra contornada.

Com sempre tenim de tot en Dorsal 19, mentres la majoria van hi ha aprofitar estos mesos d'estiu per a descansar i fer un poc de turisme esportiu acudint a carreres que oferisquen un poc més que un bon circuit com pot ser un bonic paisatge o alguna cosa que poder visitar, altres, s'encaboten a córrer una marató a finals de setembre o principi d'octubre i no tenen més remei que entrenar dur durant l'estiu i aprofitar la minima ocasió que es presente per a fer un poc de turisme esportiu.
Però juliol ha començat fort, fort de calor i fort en l'esportiu perquè tenim corredors que estan mantenint la forma i jo diria que inclús l'estan millorant com per exemple Pascual Company i Carlos Bay i és que hi ha corredors que els va la calor.

Intentar veure la forma dels nostres corredors pels seus marques en estos mesos seria un error perquè la calor ens obliga a córrer mes lents, és millor veure la posició que van ocupant en les classificacions i així podem veure com Pascual ja va pujar al podium a Xeresa en una categoria que és molt complicada.
Així i tot, acompanyats per la calor el cap de setmana passat vam continuar corrent uns a Villalonga i altres de turisme a Burg d'Osma i demà una altra vegada de turisme esta vegada a Rubielos de Mora, a veure si en les altures fa menys calor i es pot córrer millor.
VILLALONGA.
COMPANY FAES, NURIA 0:04:23
COMPANY PUIG, PASCUAL 0:31:32
SENDRA FRANQUEZA, VICENT 0:33:11
SENDRA FRANQUEZA, J. PASCUAL 0:35:20
ALEMANY SENDRA, RAMON  0:44:56

MITJA MARATO DEL BURGO DE OSMA.
CARMEN SALA, 01:25:10.
VICENT SALA, 01:43:40.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada