IN MEMORIAM

divendres, 23 de juliol del 2010

RUBIELOS I ESMORZAR.

Un altre cap de setmana, el passat, que ha resultat intens perquè una altra vegada hem estat de turisme i el diumenge hem eixit tot el club amb el seu esmorzar corresponent.
I és que si el dissabte vam disfrutar amb la carrera de Rubielos de Mora mes ens vam divertir el diumenge amb eixos 11 km que ens van permetre córrer en grup, animats amb una agradable xarrada que va ser només la bestreta del que seria l'esmorzar, durant el qual vam decidir acudir tots junts en un autobús a Set Aigües. També vam parlar de la nostra I Mitja Marató Vila de Pego, que pas a pas va sent una ja realitat.
És una danya que no es graven estos esmorzars perquè els comentaris són realment sucosos i això que no vam tocar per a res Set Aigües i les possibles lluites a què ens haurem d'enfrontar eixe dissabte 21 d'agost a les 19,30 però temps hi ha de sobra per a anar esmolant les sabatilles que per cert vam comprar i en quantitat en Mora de Rubielos.
Com ja vaig dir les marques a l'estiu no deuen servir-nos de referència però si els llocs i en Rubielos vam estar tots molt ben classificats.

RUBIELOS DE MORA.
Carlos Siscar.- 4t en la seua categoria.
Carmen Sala.- 1a en la seua categoria.
Vicent Sala.- 8u en la seua categoria.
Pascual Sendra.- 9é en la seua categoria.
David Camps.- 16é en la seua categoria.
Ni que dir que per descomptat cada un de nosaltres va ser el primer classificat en la seua categoria de la Marina Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada