IN MEMORIAM

divendres, 15 d’agost del 2014

La 5ª etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19.

     Passat tot el tràfec del V Trofeu Dorsal 19 tornem al “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 i a la seua 5a etapa que ens portara a realitzar el trajecte la Reprimala - Lorcha anada i tornada per l'antiga via del tren que comunicava Gandia amb Alcoi.
     A estes altures de l'estiu ja podrem realitzar els 23 quilòmetres que té tot el recorregut, enguany com continua sent habitual es podrà realitzar només amb 17 quilòmetres, anem hi ha poder triar.
     Molt hem parlat d'esta etapa en anys anteriors perquè ja són diversos els anys que Dorsal 19 l'esta realitzant, Reprimala, però per als que mai han tingut la sort de córrer al costat del riu Serpis només dir-los que la mitat del trajecte és en lleugera pujada el que facilita la tornada perquè sempre és en baixada.
     Que guardem la Reprimala-Lorcha per la quinta etapa no és casual, perquè hem anat augmentat les distàncies en les altres etapes paquè tots ens puguem enfrontar a estos quasi 20 quilòmetres.
     A la majoria de nosaltres no ens eixiran els números, perquè tots els anys la distància era de 20 quilòmetres i de 17 però enguany hem afegit tres quilòmetres només per als que pensen en la Marató de València ja que és una data ideal per a realitzar per primera vegada les dos hores de carrera, pensant clar esta que serem capaços de controlar el nostre ritme, mai més ràpid de cinc minuts el quilòmetre ni més lent de cinc trenta.
     Per a la resta 17 quilòmetres disfrutant d'un paisatge realment encantador, això si cal matinar.
     Esta quinta etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 complix ja la doble missió d'entretindre i d'entrenar, ens servix per a recrear-nos amb el panorama de la vall del Serpis i per a preparar no sols la marató de València sinó també la sexta etapa que serà la que ens portara per les muntanyes de la la Vall d'Alcalà de la Jovada, etapa esta ultima per a la que haurem d'estar en forma per a realitzar-la completa.
     Parlar de la Reprimala-Lorcha és parlar d'aventura, de naturalesa salvatge, de paisatges espectaculars, de so de sabres, de la brillantor de les navaixes però també de relaxació, d'assossec, de placidesa, de xarrada tranquil·la i reposada i com no d'esmorzar espectacular, de cervesa freda, d'entrepà de truita amb formatge, d'ensalada i de cacauets en resum de “I Open summer circuit training” de Dorsal 19.
     Sens dubte no és una etapa més perquè té tots els al·licients per a ser l'etapa reina, honor que s'haurà de guanyar amb la del el Vall d'Alcalà, al ser un recorregut d'anada i tornada és assequible perquè el recorregut es pot adaptar a totes els corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada