IN MEMORIAM

dimecres, 6 d’agost del 2014

Un primer repàs al V Trofeu Dorsal 19.

     Anem ara a repassar els trofeus, recordatoris i la classificació del V Trofeu Dorsal 19.
Esperant l'autobus en el passeig.
     Tots sabem que tres són els apartats amb què compta el Trofeu Dorsal 19. D'ells només un es decidix en la carrera a la què acudim, els altres dos es van decidint durant tota la temporada.
     Tots ja sabem que en Villamalea es decidia als cinc primers classificats del V Trofeu Dorsal 19, les seues 3 Llegües van servir per a decidir als cinc triomfadors i que des de la Mitja Marató de Rubielos de Mora de l'any passat fins a les 3 Llegües de Villamalea del cap de setmana passat, ha sigut el temps que ens hem donat per a esbrinar quals han sigut les millors i les pitjors marques en Marató i en Mitja Marató de Dorsal 19. Així hem aconseguit a quatre triomfadors més.

Patxi rebent el premi pel seu 1r Marató.

Batiste rebent el premi pel seu 1r Marató.
    
Vicent rebent en nom de Vicent Arbona el premi per la seua 1ª Marato.

 Hem donat també un homenatge a tots els nostres corredors que en el mateix espai de temps s'han atrevit amb el seu primer MARATÓ. Enguany han sigut tres els triomfadors.
     En total 12 triomfadors que van rebre l'aplaudiment i el reconeixement de tot Dorsal 19.
     A vegades els triomfadors no són només aquells a què tot el món va aplaudir en el restaurant Sant Agustí de Villamalea. No són només els que van realitzar grans marques o les pitjors. Els triomfadors no són només els que es van atrevir amb la seua primera marató.
Carmen rebent en nom de Picayna el premi a la pitjor marca en Mitja.

Ramon rebent en nom de Bay el premi a la pitjor marca en Marato.
     Per això, tal vegada no els vam reconéixer enmig de tant de guanyador, de tant maratonià, de tants premis. Perquè el triomfador pot ser també el que calladament entrena i disfruta de la carrera a peu, encara que no siga un gran corredor o un brillant maratonià.
El triomfador pot ser igualment el que ens pinta un cuadre del nostre Dorando Pietri pa que el sortegem.
El Triomfador pot ser igualmente el que va córrer per primera vegada una carrera i l'acaba amb satisfacció.

Màximo rebent els seus dos premis per les millors marques en Marató i en Mitja Marató..
     És el que potser mai va alçar la seua mà en el podium dels vencedors, però va triomfar calladament amb la seua família i amb els seus amics veient-lo com corria.
     És, potser, el que mai va aparéixer en els primers llocs en les classificacions de les carreres, però sí que va rebre el reconeixement dels seus.


Masso rebent el trofeu pel 5t lloc en el V Trofeu Dorsal 19.

Fede rebent el trofeu pel 4t lloc en el V Trofeu Dorsal 19.
     És triomfador el que no obstant sense córrer servix de suport perquè altres córreguen. Esta temporada que acabem de començar la dedicarem no sols als corredors, sinó com podem veure en la foto que il·lustra la nostra portada del blog, no sols Dorando Pietri porta el Dorsal 19 també el porten els que l'acompanyen amb bicicleta, i és que un club de corredors com a Dorsal 19 no podria existir sense eixes altres persones que també porten el Dorsal 19 en el seu pit, encara que no córreguen.

Enrique rebent el trofeu pel 3r lloc en el V Trofeu Dorsal 19.

Vicent rebent el trofeu pel 2e lloc en el V Trofeu Dorsal 19.
     I és que, a vegades el triomfador no és el que passa a la història d'un club, sinó el que fa possible la història d'eixe club; el que troba gratificant convéncer i animar als seus amics i familiars a què córreguen i el que d'una manera plàcida i decidida es queda a casa mentres el seu fill, esposa, marit, germà o germana es van a entrenar.


Maximo rebent el trofeu pel 1e lloc en el V Trofeu Dorsal 19.
     A vegades el triomfador sol ser la meua esposa, el meu fill, el meu marit, el meu amic, la meua companya, o tal vegada l'espectador que ens anima en les carreres, el que ens dóna l'avituallament o la camiseta, perquè com a persones van triomfar sobre la peresa o el desengany i amb el seu esforç quotidià fan possible que este món de la carrera a peu continue.


Carlos Vicente el pintor, Dorando Pietri el pintat i Masso l'afortunat.
     El V Trofeu Dorsal 19 també té com a triomfadors a tots els corredors i no corredors que ens ajuden a continuar corrent.


Uns quants triomfadors del V Trofeu Dorsal 19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada