IN MEMORIAM

dissabte, 23 d’agost del 2014

Un cap de setmana molt divertit

     Ens trobem en un cap de setmana molt divertit però al mateix temps molt complicat ja que ens trobem davant de la possibilitat de córrer una carrera esta vesprada a Piles i demà realitzar un llarg de dos hores en la 5a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, la Reprimala-Lorcha- Reprimala.


     Estem preparats per a poder-ho fer, ja que ja portem algunes setmanes en què les nostres carreres llargues s'acosten als 100 minuts, encara que no traurem els beneficis que aconseguirem d'ací a algunes setmanes amb este tipus d'entrenament.
     L'entrenament conjunt del dissabte a la vesprada junt amb ell del diumenge al matí té la majoria de les vegades la intenció d'augmentar els nostres depòsits de glucogen i al mateix temps acostumar-nos al consum dels greixos, ja que entre la carrera del dissabte i els primers quilòmetres de la del diumenge haurem consumit tot el glucogen i haurem d'utilitzar com a combustible els greixos, per això en eixos entrenaments no cal reposar per complet tots els hidrats de carboni el dissabte a la nit ni prendre cap tipus de gel en la carrera del diumenge.
     Però en este cap de setmana no estem preparats encara pa què este fenomen fisiològic comence a funcionar ja que encara no hem buidat per complet cap vegada els nostres depòsits, podríem dir que l'entrenament del diumenge de dos hores és el principi per a poder-ho aconseguir.
     Així que, el dissabte després de la carrera és interessant recuperar el màxim possible tot el que em perdut i el diumenge no estaria mal portar algun gel, ja que la primera vegada que passem a utilitzar els greixos notarem una sensació de cansament per a la que no estem acostumats.
     L'avantatge que tindrem el diumenge en la la 5a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, la Reprimala-Lorcha- Reprimala, és que els últims nou quilòmetres són en lleuger descens pel que si algú es passa amb la suma dels esforços podrà acabar sense més problemes.
     Com veieu un altre cap de setmana amb molta activitat i per a la que haurem de comptar amb l'ajuda o almenys de l'aprovació dels nostres familiars i amics més pròxims que seran els que hauran d'adaptar-se, un poc, també als nostres entrenaments.


     La majoria dels corredors tenim un caràcter prou diferent del que tenen les persones amb què tractem perquè tenim moltes necessitats que cobrir, moltes hores d'entrenaments, molts hàbits que no coincidixen amb els de la majoria de què ens rodegen i si ens acostumem a voler satisfer massa els nostres desitjos i a intentar imposar-los sobre els dels altres, el resultat pot ser la frustració tant per l'augment dels nostres propis desitjos com pels conflictes que es produiran amb els desitjos dels que ens rodegen. 
     Per això, cal intentar no passar-nos amb les nostres exigències a l'hora de realitzar els nostres entrenaments. És una tasca difícil, que ens obliga a relativitzar un poc la nostra necessitat entrenar, a saber renunciar a alguns entrenaments o a algunes carreres que tan sovint ens impedix sintonitzar amb els nostres més acostats. Es tracta d'una renúncia que a vegades costa terriblement però que ens ajuda a conviure millor amb tots els que estan al nostre voltant.

     Este cap de setmana intentarem complir no sols amb els entrenaments si no també amb la família i amics. A més, tots sabem el feliços que ens sentim quan vencem el propi egoisme i proporcionem també alegries als altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada