IN MEMORIAM

diumenge, 17 d’agost del 2014

El segon cap de setmana 'agost, el principi.

     El segon cap de setmana d'agost sempre ha sigut ell cap de setmana de la carrera a peu a la Comunitat Valenciana, el Gran Fons Internacional de Set Aigües porta 35 anys marcant el punt a partir del qual es comença a pensar en la tardor, la gran carrera de l'estiu ja ha passat i molts de nosaltres comencem una altra vegada.

     Encara que la gran quantitat de carreres que per sort tenim obliguen als organitzadors a coincidir en el mateix cap de setmana, i en este també vam estar a Barx i en la Pobla del Duc.
     És també un cap de setmana on les temperatures comencen a baixar i on ja ens abellix recórrer més quilòmetres en els entrenaments i on es comencen a elaborar els projectes que ens mantindran ocupats tot l'hivern.
     Moltes vegades sorgixen com a xicotets propòsits que naixen en xicotetes reunions i que només fa falta alimentar un poc perquè cresquen i es convertisquen en grans plans plens de grans il·lusions.
     No és bo moltes vegades perdre's en l'ensomni d'un futur grandíssim.
     Volem ser millors, volem superar-nos, volem fer coses grans, volem fer alguna cosa que realment siga tota una proesa, que es veja!

     Volem aconseguir moltes coses en estes xicotetes reunions d'agost però moltes vegades ens oblidem d'això de seguida, però...Això serà "demà" perquè ara estem molt ocupats amb la marató de València, hem d'entrenar. Tal vegada quan ens recuperem de les nostres xicotetes molèsties. Si estem lesionats, quan estiguem bé. Si estem cansats, quan tinguem millor ànim.
     Molts de les nostres bones idees es queden en "això", per a un millor moment, per a "demà"... I la temporada se'ns va i no nos en adonem que són, eixes xicotetes idees i projectes que naixen sense donar-nos compte els que poden convertir-se en una part fonamental de tota la nostra història en la carrera a peu.
     Anar a córrer la Mitja Marató o el Marató de Viena el 12 d'abril del 2015 potser no siga una cosa xicoteta i insignificant però ara si què ho és, i sobretot si comencem ara que és un xicotet projecte a canalitzar-lo perquè vaja creixent al nostre gust.
     En estos xicotets projectes pot estar la verdadera grandesa de la temporada 2014-15 si la sabem dirigir, si sabem convertir el normal en el més extraordinari.

     Estos projectes, ara simples, xicotets vénen a nosaltres, ixen a la nostra trobada com abans ho van fer els de la marató de Sant Sebastian i la de Sevilla i és ara quan hem de tindre l'ànim preparat i la voluntat decidida.
     No esperem a eixe "demà" comencem hui, ara, en este mateix moment.
    Mirem en la web de la Marató de Viena, en la web de viatges Sport Travel i en la de Marathinez, busquem alguna altra possibilitat i estudiem-la ara quan és xicoteta ja que abans que ens puguem donar compte el temps haurà passat i ja només serà un altre bon projecte.


     De moment mentres observem si este nou projecte camina cap avant disfrutem del que tenim entre les mans, la 5a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, la Reprimala-Lorcha- Reprimala, el diumenge que ve ens espera ja completament desenrotllada, moltes vegades realitzada i per tots coneguda però no per això ha perdut res del seu encant ni de la seua capacitat per a fer-nos matinar i desplaçar-nos fins a Villalonga, una vegada allí eixos xicotets inconvenients seran història i el recorregut per l'antiga via del tren ens dirà que hem encertat amb la matinada i que les llençols poden esperar, el diumenge que ve toca matinar, toca disfrutar d'una bona excursió. 

La Pobla del Duc.

SET AIGÜES.
SISCAR BAY, CARLES: 1.03.40.
SALA FERRER, CARMEN: 1.06.07.
SALA GONZALEZ, VICENT: 1.17.38.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada