IN MEMORIAM

diumenge, 18 d’abril del 2010

CANVIS A LA XXVIII VOLTA A PEU PEGO 2010.

Com molts de vosaltres ja sabreu, el pròxim dia 1 de maig anem hi ha organitzar la 28 Volta a Peu a Pego, i encara que són ja moltes edicions i podem arribar a pensar que any rere any tot és igual, pero sempre tindrem alguns canvis.

Si heu acudit a alguna de les reunions que hem celebrat els divendres ja no vos estranyara el saber que la situació de la línia d'arribada l'hem canviat de posició, contínua això si dins de les pistes d'atletisme, però enguany estarà situada en la línia de meta de la pista. 
Què hem millorat amb eixe canvi? Perquè pensem que el muntatge de tota la zona de meta sera millor, perquè va hi ha ser possible aïllar-la millor i també la col·locació del publique perquè els que s'assenten en les grades no els molestara el sol de cara, també millorem la situació dels corredors després de la carrera perquè quan isquen de la zona de meta van hi ha tindre tot el camp de gespa i tota la pista, menys la recta de meta, per a poder-se relaxar.
Encara que este és un canvi significatiu no és el més important que realitzarem enguany, perquè després de molts anys la Volta a Peu tornarà al centre del poble, hem realitzat un gran esforç per a poder continuar un any mes amb un circuit de 10 Km., hem aconseguit els 10.000 metres gràcies al gir que es realitza en la circumval·lació i que ens ha permés no variar la primera volta, que serà la mateixa que en anys anteriors, així que la diferència esta en la segona volta. En les imatges podreu apreciar les dos voltes.
(Primera Volta)
Què pretenem amb el nou circuit?, entre altres coses intentar que el poble s'involucre més en la Volta a Peu, esperem que  la conega millor perquè al veure passar als corredors pels seus carrers seran conscients de la importància que la carrera a peu té a Pego i en la Marina Alta. Amb este canvi també pretenem començar una sèrie de canvis en el circuit, per a any rere any anar intentant buscar un circuit que siga mes atraient per al corredor, anar buscant un circuit a una sola volta i d'eixa forma arribar a tindre la possibilitat d'arribar també fins a La Mitja Marató, per a la qual cosa necessitaríem que el poble de Pego s'involucrara més en la Volta a Peu, de moment tots els membres de Dorsal 19 així com tots els seus simpatitzants tenen una cita el dissabte 1 de maig.
(Segona volta)
Este divendres com és ja costum tornarem a reunir-nos però esta vegada el la Cafeteria Balbino, en esta ocasió la citació serà a les 21 hores ja que d'esta manera podrem prendre un xicotet sopar i així mateix com estarem més animats serà mes fàcil que ens repartim el treball i ens puguem assignar els encreuaments del circuit.
És possible que es puga realitzar una presentació al poble i a la premsa de la XXVIII Volta a Peu a Pego i que es realitzaria a les 20 hores en un lloc encara per designar, ja avisarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada