IN MEMORIAM

diumenge, 4 d’abril del 2010

THE THRILL IS GONE. (L'emoció se n'ha anat)

Se n'ha anat lluny, perquè ja no existixen en el que queda de temporada cap desafiament important que superar, les maratons ja han passat i les mitges que ens queden pareix que no les anem a dedicar tot l'entusiasme que es mereixerien i és una danya perquè tenim a la vista grans Mitges on poder millorar les nostres marques de la temporada. 
Però sobreviurem, perquè sempre ens queda la Marina i el Circuit Diputació de València, haurem de buscar en les carreres que ens queden eixa emoció que ens permeta acudir els dissabtes a córrer amb l'ànim renovat, cada un buscant les seues metes i les seues il·lusions.

Si mirem bé podem trobar en cada un dels nostres corredors algun objectiu que puguem complir encara que pareix que les marques personals ja esperaran a la temporada que ve, objectius els tenim pues encara ens queda la Marató Martin Fiz, a Vitòria, pues no cal oblidar que córrer una marató sempre és una il·lusió i allí tindrem al nostre maratonià per excel·lència. Podem també acudir a La Mitja d'Albacete a realitzar la nostra millor marca de la temporada perquè circuit i ambient té esta carrera per a considerar-la una bona opció per a acabar la temporada amb una bona marca, així que si algun pensa que el seu marca en La Mitja pot millorar esta temporada, Albacete és la seua ciutat i la seua Mitja. 

Un altre objectiu que podem buscar si volem quedar-nos en la Volta a la Marina pot ser anar millorant carrera a carrera la nostra posició en la classificació de la Marina encara que completar-lo és una meta que també val la pena disfrutar, el mateix per als que es decidisquen a participar en el Circuit Diputació de València.
Una altra opció a tindre molt en compte podria ser preparar-se per a acudir en un cap de setmana a una carrera que ens done l'oportunitat de disfrutar d'un circuit agradable i una ciutat amb l'encant suficient per a poder passar un bon dissabte i per a esta elecció una de les millors solucions és acudir a la Falç del Huecar en Conca, que posseïx ambdós qualitats folgadament.

I és que com ens diu B.B. King en “The Thrill Is Gone”, per cert si a algú li agrada el “blues” este vídeo pot ser un dels millors que es poden trobar en You Tube, al principi ens diu que l'emoció se n'ha anat i per a acabar ens deixa un missatge que s'ha de seguir quan ens recorda en la ultima estrofa; “I ara que tot a passat, tot el que puc fer és desitjar-te”. 
En fi esperem poder trobar cada un de nosaltres les nostres emocions i il·lusions per a este final de temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada