IN MEMORIAM

divendres, 24 de desembre del 2010

Els llebrers de Castelló.

En una capella en el Sud de França, el gran emperador Carlomagno està soterrat en una forma inusual... Està assentat en una cadira de marbre i embolicat en la seua toga d'emperador i en els seus genolls està una còpia del Nou Testament, i el seu dit està assenyalant un versicle en el qual es llig:
   “de què li aprofita a l'home guanyar el món sencer, si al final perd la seua ànima?” – Mt.16:26
Sens dubte la marató de Castelló que se celebrá per primera vegada el passat 12 de desembre era una cita que Dorsal 19 no podia perdre's, és una de les tres maratons que tenim en la nostra comunitat i calia recolzar-la de la millor forma que nosaltres podem, corrent.

Molt hem parlat ja de Marató i segur que continuarem fent-ho durant molt de temps i Castelló va hi ha ser un motiu més per a continuar escrivint i contant experiències maratonianes així que donem la benvinguda a esta Marató que amb tan bones sensacions ha començat.
I fins allí igual que nosaltres es van desplaçar molts dels nostres companys de tota la comunitat i ja fóra en l'hotel, on coneixíem a la majoria dels corredors perquè en l'estaven els nostres amics de Gata, d'Andorra … ja fóra pels seus carrers on només véiem corredors passejant, ja fóra en la pizzería on vam sopar pues la majoria de taules estaven repletes de corredors i és que Castelló és una capital relativament xicoteta i per on anaves no paràvem de saludar i canviar impressions sobre la carrera de al andema, cada vegada que creuàvem un carrer ens trobàvem amb eixa línia blava que al matí següent havíem de seguir, l'ambient maratonià estava present en qualsevol lloc i era difícil oblidar-se de la carrera i relaxar-se, només en la tranquil·litat de l'habitació de l'hotel va ser possible deixar de costat la marató.
Així i tot, l'ambient maratonià es veia contínuament alterat pels “galgos” i és que estaven en totes les conversacions, la “Operació Galgo” va posar una nota trista a la Marató de Castelló.
De moment servisca de reflexió el que esta escrit en la tomba de Carlomango a Aquisgrà i més avant quan les coses estiguen un poc més clares comentarem esta bona i al mateix temps mala notícia.

Però calia córrer, tal vegada no com a llebrers però si com esforçats maratonians i allí estàvem una bona part de Dorsal 19.
El nostre principal objectiu era acabar la marató i cedir a Bay la pitjor marca de la temporada perquè com ja posseïx la millor era una bona ocasió perquè tinguera les dos, l'alfa i l'omega de la marató en Dorsal 19.
La tasca no era fàcil, Bay era el pràctic de 3 hores i mitja així que als altres ens quedava la dura tasca d'acabar per davant d'ell.
Domés donar l'eixida vam fer grups, Tony i Alberto un poc més nerviosos van voler ficar ràpidament distància pel mig pel que els poguera succeir en els últims quilòmetres i els va eixir una excel·lent marató ja que 3 hores i 23 minuts ho podríem puntuar com un aprovat alt ja que no estaven per a molts més trots, ara maratons per a pujar nota hi han.
Un altre grup era el format per Mas i Vicent, que van eixir amb un ritme només uns segons més ràpid que el de Bay per a anar augmentant la distància tranquil·lament i esperar esdeveniments, que no es van produir, per la qual cosa van continuar al seu ritme fins meta, la seua puntuació seria un aprovat baix perquè no van fer gens destacable, millor dit van fer el mínim esforç possible, deurien haver de fet algun esforç més i patir un poc.
L'altre grup era el format per Bay i Carmen, que hi ha diferència dels altres dura molt poc, perquè Carmen deixa sol a Bay en els primers quilòmetres i sen va anar cap avant a disfrutar d'un matí de carrera, la seua nota no se, per a mi que no es presenáe a l'examen.

Bay va complir, va ser l'únic que sàvia el que tènia que fer i ho va fer, la seua marca encara que és la pitjor del club esta en les cames del nostre millor corredor de marató, i és que de moment els extrems es toquen.
Donar les gràcies des d'ací a Alberto i al seu blog KM PER FER perquè és des d'allí on hem copiat les imatges d'esta Marató, gràcies per fotografiar-nos als de Dorsal 19.
  
MARATÓN DE CASTELLON.

Carmen Sala.- 03:16:33.
Tony Woodall.- 03:23:45.
Alberto Pons.- 03:23:45.
Ferran Mas.- 03:26:24.
Vicent Sala.- 03:26:24.
Carlos Siscar- 03:30:16.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada