IN MEMORIAM

diumenge, 19 de desembre del 2010

EL SAMARUC 2010.

Per descomptat, com tots saben, ja fa algunes setmanes que es va celebrar la Mitja d'Algemesí així que qualsevol informació que jo poguera donar hui es podria dir sense exagerar que no seria una novetat, però molts corredors que ens visiten i ens seguixen através d'este blog no tenen la informació que nosaltres ens passem tots els dies en les nostres tertúlies i entrenaments.

Així que, si no recorde malament, eixe diumenge no abellia molt córrer, era un diumenge trist amb un cel del color gris panxa de burro i eixe fred humit que se'ns fica dins dels ossos, hi ha el millor el portàvem  dins des de Benidorm.

Però com al contrari en la Mitja del Samaruc sempre hi ha un ambient molt càlid que unit a la gran quantitat de corredors de Dorsal 19 transformava el matí, se'ns gelaven les mans, les cames i les orelles però el nostre cap s'anava calfant, amb cada glop de café i amb cada conversació amb els corredors, la nostra ment agafava temperatura i a l'hora de l'eixida ja teníem tot preparat per a passar un altre matí de carrera divertida, així, doncs  ja no hi havia  elecció, disfrutaríem una vegada més d'una Mitja Marató.

Per la data que no per la carrera, el Samaruc es va convertir en una carrera de tràmit per a alguns, Benidorm la setmana passada i Castelló en la pròxima van marcar el ritme de molts dels nostres corredors però com sempre hi ha molt bones excepcions.
Arbona, David i Pascual volien provar i Ramón volia confirmar.
Arbona i David tornen hi ha ser ambiciosos i tenen ja ganes de posar la seua marca d'esta temporada prop dels 90 minuts i ocasions no els van hi ha faltar perquè estan en el camí correcte.
Pasqual ens hi ha tornat a deixar meravellats amb un altre gran registre, esta temporada va hi ha acabar amb marques per davall dels 80 minuts i és que encara estem començant la campanya.

Ramón ja esta en la seua segona Mitja Marató, és bo que li vaja agafant confiança a la distància i que es mantinga per davall de les dos hores perquè així se sentirà segur.

SAMARUC. 

Company Puig, Pascual.-  1.21.26
Sala Ferrer, Carmen.- 1.27.00
Siscar Bay, Carlos.- 1.27.03
Camps Sendra, David.- 1.37.30
Juanjo Arbona.-  01:37:30.
Woodall, Tony.- 1.44.21
Pons Soriano, Alberto.- 1.44.21
Sala González, Vicent.- 1.44.21
Alemany Sendra, Ramón.- 1.58.25

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada