Video del mes

dimarts, 14 de desembre del 2010

CIRCUIT PROVAT.

Primer el vam dissenyar, després el vam calcular,  a continuació el vam recórrer amb bicicleta, més tard vam fer una prova corrent, de seguida el vam mesurar, i immediatament el vam marcar i ara ja només ens faltava provar-lo.
         Necessitàvem comprovar amb les nostres cames els 21097,50 metres de la I Mitja Marató “Vila de Pego”, perquè els recorreguts de les carreres són els que moltes vegades posen l'adjectiu a estes i moltes vegades són els que decidixen l'aprovat o el suspens d'una competició. Una carrera és dura, fàcil, bonica o agradable quasi sempre en funció del seu circuit.

El circuit sempre és motiu de conversació entre els corredors perquè hi ha qui els preferix d'una sola volta a altres dos voltes no els resulta del tot pesat però en canvi tres ja els pareix avorrit, circuits hi ha per a tots els gustos i per a totes les fases de l'entrenament ja que a vegades necessitem pujades i baixades per a potenciar les nostres cames al contrari a vegades els necessitem plans i ràpids per a esbrinar el nostre estat de forma i sempre ens agrada tindre una o dos carreres, amb bons recorreguts, on poder anar a realitzar la nostra marca personal, també hi ha circuits que ens agraden pel seu paisatge i així poder córrer relaxats i tenim corredors que els agrada anar pels carrers de la seua ciutat només pel plaer de poder córrer pels seus carrers i avingudes sense haver de ser molestats pel tráfic dels cotxes.

Com és el nostre recorregut? Podríem dir que tècnicament és bo ja que només té dos moments en què no podrem mantindre la nostra velocitat, un seria en la pujada de 650 metres que la tenim situada entre l'eixida i el quilòmetre i mig, el segon lloc seria després del quilòmetre quatre que tindrem un gir de 180é, en la resta sempre podrem mantindre el nostre ritme de carrera, si estem ben entrenats.
  
Així que a les set i mitja del matí del dilluns 6 de desembre i amb una calor fora del normal per a estes dates ens vam reunir 16 corredors que van realitzar  tot el recorregut seguint la que serà la línia ideal, només el tram de la carretera de Dénia el vam realitzar pel carril bici per a evitar qualsevol problema amb el trafic.
Tots coincidim que el tram que unix la carretera de Dénia amb la del Mar és el més trist i encara que només té 270 metres el passem en quatre ocasions així que intentarem que el dia de la carrera estiga animat d'alguna forma.
També hi havia prou unanimitat a pensar que la pujada del principi no sera un obstacle que poguera marcar tota la carrera perquè hi ha quilòmetres per davant per a poder recuperar el que es puga haver perdut.

Els dos primers quilòmetres són una opció que vam triar pa què la carrera puga creuar un poc de Pego, ja que tota la carrera transcorrerà per fora a fi de fer-la mes plana.
Una altra cosa que no ens agrada va ser el gir de 180é però era necessari per a fixar la distància exacta perquè qualsevol altra opció passava per augmentar els quilòmetres per dins del poble amb l'augment de pujades i baixades així que vam triar per a esta primera edició la més plana.
Dir també que es podia haver eliminat la pujada del principi però en la primera edició pensem que es tènia que passar almenys pel centre del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada