IN MEMORIAM

diumenge, 15 de maig del 2011

Reposar.

      Quan les coses no ixen com volguérem i tot són rampes que devem pujar és un bon moment per a prendre'ns un descans però mai desistir!
I és que si una lliçó tenim ben apresa en Dorsal 19 és el descans, la recuperació. Molts entrenadors diuen que un dels pilars bàsics de tot entrenament és el descans i en Dorsal 19 tenim eixa columna sobredimensionada i el nostre edifici se sosté gràcies a eixe puntal.
Així que diumenge passat el vam dedicar a reposar eixes energies que vam desgastar en la XXIX Volta a Peu.
Bons hidrats de carboni en forma liquida i molt de pa liquide en forma de cervesa són els que vam utilitzar així com proteïnes de primera qualitat en forma de xulles, llonganisses i botifarres que junt amb la cansalada magrosa ens van assegurar l'aportació suficient de greixos per a reposar les que vam utilitzar en la carrera lenta, que vam realitzar abans. 
Però, no ens vam oblidar de la fibra perquè les ensalades van ser una part important d'eixe esmorzar que junt amb les maduixes amb nata de les postres va ser per a molts de nosaltres suficient per a considerar-nos recuperats i poder afrontar els durs entrenaments d'este estiu.
Però la preparació de la temporada estival potser necessite un poc més per als que pareix estan cridats a ser protagonistes en este estiu i una bona
concentració en unes termes els situa amb un lleuger avantatge en este principi d'estiu però que no es passen amb l'aigua perquè alguna cosa deu tindre quan la beneïxen.
Diu el refrany: "El que persevera aconseguix". De res ens servix començar amb molt d'afany una cosa que volem aconseguir si no tenim perseverança. La mitat dels anhels en la nostra vida se'ns queden en això, en anhels, en desitjos, en somnis no realitzats... i si analitzem bé el per què no es van fer realitat va ser perquè ens va faltar perseverança.
Intentarem organitzar la carrera del club enguany en Rubielos de Mora, intentarem perseverar i tindre constància perquè no se'ns tire el temps damunt, intentarem aclarir tan ràpid com siga possible l'horari de l'autobús que més ens interessa així com localitzar el restaurant per al sopar i realitzar les inscripcions als què vullguen participar.

Quasi sempre ens costa més decidir estes xicotetes coses que l'organització en si del viatge perquè som molts i cal intentar arribar a un acord el més ampli possible.
La carrera serà el 23 de juliol a les 19,00 i és una Mitja Marató, podeu trobar tota la informació polsant sobre la imatge de Rubielos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada