IN MEMORIAM

dissabte, 24 de setembre del 2011

La paraula i el silenci.



              Així com hi ha dolor i alegria, així com hi ha inquietud i pau; així l'home té en la seua vida dos vies per on transcorre la seua existència: La paraula i el silenci. Però saludem primer Laura Pascual pel bon circuit d'Albaida que esta realitzant.

Si, hem estat en silenci durant dos setmanes, almenys en el blog, pero hem utilitzat molt la paraula.
La nostra era és l'era de la comunicació i de la informació. Però la paraula té també la seua part contrària: El silenci.
El nostre viure transcorre entre estes vies: la paraula i el silenci. O parlem o estem en silenci.
Durant estes dos setmanes hem parlat amb el Departament de carreteres de la Diputació d'Alacant, ens hem comunicat amb unes quantes empreses que es dediquen al cronometratge de carreres, hem tingut contacte amb botigues de camisetes, ens hem reunit amb la coordinadora d'esports, hem acudit a la primera reunió de la Volta a la Marina, hem demanat pressupost per a completar la nostra indumentària i a més hem eixit un poc a entrenar.
En canvi en el blog tot hi ha sigut silenci. El silenci és un tresor d'infinit valor.
El silenci és una cosa vital en la nostra existència per a trobar-nos amb nosaltres mateixos.

És poder donar-li forma i resposta a les preguntes que van amalgamant al nostre club. Qui som? Quina quota anem hi ha pagar? Com anem ha organitzar la II Mitja Marató? Estem dins o fora de la Volta a la Marina? ¿N'hi ha prou pressupost per a les pròximes carreres?.....
I ha sigut en este silenci on hem buscat les respostes, no en el sarau, en el tràfec, en el nerviosisme, en el "accelere" de la vida inquieta i conflictiva perquè ha sigut en estes setmanes de  silenci i pel silenci on hem buscat les respostes.
Hem buscat moltes respostes perquè el divendres que ve puguem triar les que més ens agraden.

Ja ho saps, divendres que ve a les 21,30 en les Pistes d'Atletisme ens reunirem per a decidir com es va a desenrotllar la pròxima temporada, donarem les nostres opinions i escoltarem les dels altres i intentarem triar la millor.
Ja sabeu, podem parlar o guardar silenci, podem dedicar-nos hi ha endevinar com es desenrotllara este món de la carrera a peu en Dorsal 19  i a Pego durant la pròxima temporada, o si ens atrevim, a triar com es desenrotllara la nostra afició a la carrera a peu.
Tenim moltes coses de què parlar i no podrem dir-les totes en una sola nit però este pròxim divendres serà la primera Reunió de la temporada 2011 – 2012.

Tenim per davant una temporada plena de reptes, organitzar La Mitja i la Volta a Peu, acudir a alguna marató, participar en totes les carreres que puguem, organitzar el viatge a alguna carrera que ens agrade, eixir a córrer sempre que puguem i disfrutar xarrant de la carrera a peu en els nostres esmorzars, dinars o sopars, en fi viure en este món de la carrera a peu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada