IN MEMORIAM

dilluns, 20 de maig del 2013

Tornem hi ha parlar de carreres


     Va sent hora ja de tornar a parlar de córrer, ens hem entretingut amb la XXXI Volta a Peu a Pego i hem deixat les carreres estacionades.


     S'ha corregut ja la ultima marató de la temporada per a Dorsal 19, va ser el diumenge 12 a Praga i els nostres dos representants, Vicent Sendra i Tony Woodall, han deixat no sols en els llocs més representatius d'esta bonica capital el seu segell si no que també en la seua marató han demostrat del que són capaços de fer quan es posen a córrer, les seues marques són una prova que el turisme i l'esport no estan renyits.


     3 hores i 15 minuts i 3 hores i 47 minuts han sigut les marques que s'han quedat a Praga pa què l'any que ve algun de nosaltres intente batre-les.
     Han passat també les carreres de Jesus Pobre i Pedreguer, la Volta a la Marina contínua el seu ràpid caminar i ens n'anem hi ha trobar amb el pròxim cap de setmana amb què la Marina descansa i va hi ha ser quan Dorsal 19 va aprofitar i a realitzar una excursió el diumenge 26 a Alcala de la Jovada.


     Tots ja coneixem els tres circuits que solem realitzar però esta vegada deixarem fora el de 20 Km. perquè considerem que és excessiu en esta part de la temporada en què ens trobem.
     Per tant podrem triar entre el de 15 i el de 13 quilòmetres.
     Així que ja sabeu si voleu córrer en el territori de Mohammad Abu Abdallah ben Hudzäil al Sähuir més conegut com a l'Azraq el diumenge ens veiem.


     Ja se que és un cap de setmana de descans però estem amb un dels temes més controvertits de l'entrenament que és el descans.
     Uns preferixen el descans total, altres uns bons massatges, la sauna, la piscina, banys d'aigua freda, banys de contrast alguns l'electroestimulación però l'únic sistema que és menys discutit és el de la recuperació o descans actiu.


     Alguns utilitzen el descans actiu per a realitzar altres activitats, eixir amb bicicleta, nadar o caminar però nosaltres proposem per al cap de setmana que ve un descans per a continuar disfrutant més del que més ens agrada, córrer, canviant l'entorn pel qual solem entrenar.


     La carrera de Pedreguer, mirant les marques ha exigit un gran esforç físic de tots els nostres corredors que unit a l'acumulació de carreres ja ens aconsella un descans.
La lluita per la classificació de la general de la Volta a la Marina contínua oberta en els tres primers llocs i encara que no podem comprovar-la per no estar actualitzada tot pareix indicar que els llocs que estaran més renyits seran el 2n i el 3r, perquè Máximo contínua amb un ritme envejable i sense donar oportunitat a ningú. 


     Però en un circuit cal completar les carreres puntuables i incara en falten algunes.
     Diumenge passat vam fer una incursió en les carreres de muntanya i ens en vam anar a córrer el Camí dels Bandolers a Senija i l'experiència va ser tot un èxit amb un trofeu per a Carmelo que es va pujar al tercer escaló de la seua categoria i una bona actuació de Batiste i de Fede que s'estrenaven en l'especialitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada