IN MEMORIAM

dijous, 20 de juny del 2013

Adeu a la Volta a la Marina

     Encara que falta la Gala, la XVII Volta a Peu a la Marina esportivament esta acabada i el que per a molts puga paréixer un descans o un alliberament per a molts altres són uns moments de desconcert, d'un cert abandó i d'indecisió.


     Ara ens toca començar a buscar en els calendaris de carreres on podem anar a córrer, mentres que en estos últims mesos tot estava clar, la Volta a la Marina ens marcava el camí ara no sabem si els nostres companys d'altres clubs hauran triat la mateixa carrera que nosaltres o no.
     Entrem en un període nou, com escrivia Julio Cortazar en aquella bella i complicada novel·la, Rayuela, "Caminàvem sense buscar-nos però sabent que caminàvem per a trobar-nos" així caminarem nosaltres este estiu de carrera en carrera sabent que ens tornarem a trobar els caps de setmana.


     Acaba una Volta a la Marina en què Dorsal 19 ha crescut en molts aspectes, hem homenatjat als nostres millors corredors de la classificació general i ho vam fer el mateix dissabte que es tancava a Benissa la competició, en la Gala d'Esports de Pego, allí van rebre els seus Trofeus Máximo, Bay i Carmelo que han sigut els nostres guanyadors, allí ens vam reunir per a sopar i comentar el que va ser la Volta a la Marina i allí vam recordar com la nostra corredora Tania Navarro arreplegarà el divendres en la Gala de la Volta a la Marina el tercer premi de la categoria juvenil, tampoc ens vam oblidar dels jóvens on Fede esta fent una labor inestimable amb l'escola d'atletisme que ha vist com corredors i corredores com per exemple Ana González han aconseguit diversos trofeus en diferents carreres de la Volta a la Marina.


     Vam acabar la nostra particular Volta a la Marina entre gin tonics i disco mòbil ja ben entrada la matinada amb la satisfacció, un any més, d'haver sigut participants i part activa en tots els aspectes, ja siguen esportius com organitzatius, del que és el circuit de carreres més antic de tota la Comunitat Valenciana.


     Ens espera un estiu intens amb la carrera del club en Rubielos de Mora com a cita principal, però sense oblidar-nos dels nostres ja clàssics entrenaments per tota la comarca així com els nostres tests tan particulars en la pista d'atletisme que ens serviran per a preparar la marató de la tardor i seran l'excusa perfecta per a eixos sopars d'estiu que tant ens agraden.


     Acaba una Volta a la Marina que com a organitzadors ens ha costat molt mantindre i que com a corredors a sigut tot més fàcil, molta participació i sobretot molta diversió, amb alguns corredors lesionats que han patit en les seues cames la duresa dels circuits a vegades molt durs. Hem vist la tornada a la carrera a peu de dos dels millors corredors que ha tingut Pego, Fernando Lloret i Fernando Ferrando que amb tranquil·litat han acabat una Volta a la Marina que per a ells és el principi d'una nova època, el retorn a què és el seu esport, la carrera a peu.


     En definitiva, un trist però obligatori adéu a una XVII Volta a la Marina que ens deixa no obstant això l'alegria de saber que el nostre món de la carrera a peu contínua amb bona salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada