IN MEMORIAM

dimarts, 11 de juny del 2013

El Rebollar de Máximo i altres carreres

     Fa uns anys vam comprar un GPS que utilitzem quan ens desplacem a córrer en localitats que no coneixem, resulta còmode i sempre ens acosta a la zona d'eixida de les carreres.


     El normal és que anotem l'adreça de la zona de meta i la ciutat, després anem rebent les oportunes instruccions. Si ens equivoquem ens ho advertix i torna a recalcular l'itinerari.
     L'altre dia, mentres anava rebent les seues instruccions pensava en com seria d'interessant disposar d'un aparell semblant perquè ens guiara durant l'entrenament cap a la marató, ja que hi hi ha tants imprevistos i són tants els canvis que ens veiem obligats a realitzar, que moltes vegades ens desorientem.
     Si per a viatjar amb el GPS hem de saber el punt exacte d'arribada, perquè el d'eixida ell l'esbrina, per a preparar una marató ens succeïx que hem de saber amb exactitud els dos punts, el d'arribada i el d'eixida.


     Igual que un GPS no calcula el mateix itinerari per a arribar a Pego des de València o que ho fa des d'Alacant, nosaltres en la marató haurem d'utilitzar diferents entrenaments depenent del lloc en què ens trobem, depenent del nostre estat de forma.
     De nou, la pregunta: seran iguals tots els entrenaments?
     En les nostres carreteres i autopistes veiem milers d'indicacions: de perill, de prohibició, informatives, o simples anuncis de ciutats o pobles pròxims i que seran diferents depenent de la carretera que estiguem utilitzant encara que intentem arribar al mateix lloc.


     Encara que la marca que pensem realitzar en la nostra carrera siga la mateixa, no té perquè ser el mateix entrenament ja que podem haver partit d'estats de forma diferents i ens estarem acostant a la mateixa marca per carreteres distintes.
     Este cap de setmana en la nostra busca per trobar el lloc on ens trobem vam estar en el Campionat d'Espanya de Mitja Marató a Albacete i tambe la majoria dels nostres corredors van estar en la Volta a la Marina que este dissabte estrenava carrera a Calp i la nostra revelació en les carreres de muntanya Máximo Folques va estar el diumenge en el Rebollar on va aconseguir guanyar la carrera d'iniciació, també hem de ressaltar el tercer lloc en la seua categoria de Tania Navarro a Calp.


     Máximo, contínua aconseguint trofeus en les carreres de muntanya encara que esta vegada ha aconseguit pujar un escaló més aconseguint el primer lloc en la general, fet que fa molts anys que no succeïx a Pego, estem més acostumats a aconseguir triomfs amb les dones, com a Calp que ha sigut Tania Navarro qui s'ha portat una altra vegada el tercer lloc en la categoria juvenil.


     El dissabte acaba la Volta a la Marina a Benissa i Dorsal 19 ho celebrara en la II Gala dels Esports que se celebrara a Pego, per cert el club té reservat un tauler, si ja saps que acudiràs avisa'ns per a tindre suficients cadires o reservar un altre tauler.

CALP.

FOLQUES LORENTE, MAXIMO.-     0:36:20.
MIRA SENDRA, MANOLO.-            0:41:13.
VICÉNS PASTOR, FERNANDO.-      0:42:15.
SENDRA FRANQUEZA, VICENT.-    0:43:18.
PONS SORIANO, ALBERTO JOSE.- 0:43:45.
WOODALL, TONY.-                       0:44:16.
SENDRA FRANQUEZA, PASCUAL.-  0:44:27.
TAMARIT SERESOLA, RAUL.-         0:44:34.
VIDAL BAÑULS, CARMELO.-          0:44:34.
SERVER COSTA , FREDERIC.-        0:44:41.
ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE.-    0:44:58.
FRAU FERRER, JUAN FRANCISCO.- 0:46:20.
PIERA FERRER, BAUTISTA.-          0:46:52.
BOLTA MIRALLES, ROSA MARI.-    0:47:31.
NAVARRO MARTINEZ, TINO.-        0:48:30.
RUIZ MORENO, ADELO.-               0:48:34.
GINER MOMPARLER, ARMANDO.-  0:48:34.
CERESOLA PIERA, FRANCISCO.-   0:49:36.
SENDRA ALCINA, TINO.-              0:50:24.
PONS PUCHOL, PEP.-                   0:53:51.
NAVARRO AGUD, TANIA.-            0:53:55.
FELIU SENDRA, CARLOS.-            0:54:36.
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA.-    0:54:36.
TORRE DE MIGUEL, FELIPE.-        0:54:36.
SENDRA GISBERT, CARLOS.-       1:00:01.
LLORET SENDRA, FERNANDO.-      1:04:12.
FERRANDO SENDRA, FERNANDO.- 1:04:12.



CAMPEONATO DE ESPAÑA ABSOLUTO Y DE VETERANOS DE MEDIA MARATÓN EN ALBACETE.

SISCAR BAY, CARLOS.-                1:23:27.
SALA FERRER, CARMEN.-             1:28:30.
SALA GONZALEZ, VICENT.-          1:43:58.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada