IN MEMORIAM

divendres, 23 de gener del 2015

La Mitja de Santa Pola

     Amb la Mitja de Santa Pola hem realitzat el primer viatge amb autobús en este acabat d'estrenar 2015 i podríem dir que ha tingut dos parts, com un díptic. 

     La primera taula ha sigut el viatge en l'autobús, on hem pogut xarrar i compartir opinions amb tots els corredors i acompanyants. Allí ens vam trobar amb un grup de corredors orgullosos i convençuts que correrien en una gran carrera. Que es desplaçaven encoratjats per l'esperança d'aconseguir no sols una bona marca sinó també per a confirmar que la seua passió per la carrera a peu és una sana passió. 
     El desplaçament fins a Santa Pola, tal vegada massa breu per a poder conversar amb tots, ha sigut molt intens i ens va servir perquè tots ens atibacàrem d'entusiasme i frenesí cap a la carrera que realitzaríem. 

     La segona taula del díptic ha sigut él lloc emblemàtic, que atrau i captiva a tot corredor. La Mitja de Santa Pola és com una llum per a tots a què els agrada córrer. Santa Pola ha obert una porta a molts corredors cap a un més enllà de la simple carrera diària. 
     Hem acudit per a córrer en una carrera especial. Dorsal 19 havia de vindre per a estar en la gran festa de la carrera a peu.
     Davant del gran espectacle de l'eixida hem sentit l'emoció de l'espera. Hem assaborit cada metre del seu circuit convertits en un més entre els més de huit mil corredors i ho hem fet durant molts quilòmetres junt amb el mar que és ja tot un luxe, tal vegada siga Santa Pola la carrera en què durant més quilòmetres podem córrer tan prop del mar. 

     Com qualsevol fidel club de corredors, Dorsal 19 ha volgut participar en la major festa atlètica que se celebra en la província d'Alacant, en Santa Pola també es reunixen com tots els anys la majoria de clubs de la Comunitat València i nosaltres hem volgut compartir amb ells la convicció que la carrera a peu és un esport que contínua entusiasmant a milers de persones.
     En fi, volguts corredors, Visca la Mitja Marató de Santa Pola! Tres hurres per la Mitja Marató de Santa Pola! Hip, hip, hurra! Hip, hip, hurra! Hip, hip, hurra!.
     Esperem que esta carrera ens acompanye molts anys, i que continue sent rent en esta gran massa de corredors que acudim a ella. Tornarem a Santa Pola? És el nostre desig, desig que mantindrem viu corrent moltes altres a l'espera de l'edició del 2016.

     I els nostres corredors? Com es van portar? Anem per parts, si diem que dos corredors van baixar de quatre minuts el quilometre, que nou corredors van baixar de quatre minuts i 30 segons el quilometre, que 17 corredors van baixar dels cinc minuts, que 22 corredors van baixar de les dos hores, que van acabar la mitja de Santa Pola 26 corredors i que van abandonar 3.
     Si diem totes estes coses i mirem tots els eixos números només ens queda dir que els nostres corredors es van portar com lo que son, corredors de Dorsal 19.

     Si a més enumeràrem als què s'estrenaven en la distància com José González, Marcos Martín i Alvar González, i continuàrem amb els que van realitzar la seua millor marca personal començant per la millora mes gran acarrec de Manolo Mira i continuant amb Frederic Server, Carlos Bañuls, Armando Giner, Rosa Bolta i Tino Alcina, i si a més volguerem recordar que tornem hi ha tindre dos dones en una classificació de mitja marató, no tindríem més remei que dir que la Mitja Marató de Santa Pola va ser una riuada de adjectius favorables i d'alabança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada