IN MEMORIAM

dissabte, 17 de gener del 2015

El Dinar de Nadal

     Normalment, els clubs només convoquen a tots els seus socis a l'assemblea general. És veritat que l'assemblea General és l'assemblea per antonomàsia; en ella el club acorda i decidix sobre les qüestions més importants.


     Però hi ha una sèrie de reunions que arriben a tindre més transcendència, on arribem a descobrir els verdaders objectius de cada corredor i per tant cap a on es dirigix un club. Per molt important i útil que siga saber els que formen part de la Junta Directiva o la quota que haurem de pagar, sempre es tracta de qüestions minoritàries que només afecten l'aspecte legal i administratiu, que molt poc tenen a veure amb la carrera peu.
     El Dinar de Nadal, igual que algunes reunions més, són realment les assemblees on es decidix i es parla de la carrera a peu. Ens sol succeir que si no aclarim el que volem fer, succeïx el que no volem.
     Quan ens trobem amb tota una temporada per davant somiem amb el millor dels futurs, però el fet de no aclarir amb precisió eixe futur ens portara a no posar en marxa les accions necessàries per a aconseguir-ho.

     I llavors succeïx el que succeïx: que eixa marca o eixe objectiu mai arriba o resulta tot al contrari al que havíem somiat.
     Per a aconseguir que el nostre club este ple d'activitats, que acudisca a moltes carreres o que organitze molts entrenaments, primer cal aclarir amb precisió què és el que realment volem, i després posar-nos a treballar per a aconseguir-ho.
     Diumenge passat vam esbrinar quals són molts dels nostres objectius i possiblement el de més transcendència siga la data i el lloc en què se celebrara el VI Trofeu Dorsal 19, així que enguany viatjarem fins Mora de Rubielos l'ultime dissabte d'octubre per a córrer el seua mitja marató.
     També vam esbrinar o per a ser més precisos vam confirmar, que el que més ens agrada és estar assentats al voltant d'una taula menjant, sobretot si l'encarregat de preparar el menjar és el nostre Armando, també ens vam adonar de lo tant que ens agraden els emprenyaments, perquè la competició és una part important de la carrera a peu i Dorsal 19 esta ple de xicotets desafiaments.

     L'elecció de La Mitja Marató de Mora de Rubielos com la seu en què es disputara el VI Trofeu Dorsal 19 va ser una decisió a què s'arriba després de quatre votacions i durant les quals no van ser triades amb la suficient quantitat de vots carreres com, el Gran Fons de Massamagrell o el de Set Aigües, La Mitja Marató d'Albacete, la Mitja del Burgo d'Osma o les 3 Llegües de Villamalea així com la que va aconseguir arribar a la ultima votació o siga a la votació final, La Mitja Marató de Formentera.
     Com veieu carreres que totes elles mereixerien l'honor d'albergar el VI Trofeu de Dorsal 19 i que segurament l'albergaran en els pròxims anys quan el nostre club tinga la capacitat per a poder desplaçar-se durant tot un cap de setmana.
     que més vam parlar? De menjar, clar que si! Quant ens agrada menjar, del bon menjar s'entén, eixe que ens preparen els nostres cuiners i que en esta ocasió va estar a càrrec d'Armando, paque ens recuperàrem de tots els nostres esforços. Vam parlar de lesions com no! Dels absents però sobretot dels presents. De carreres, de moltes carreres. De desafiaments i apostes que ens fan entrenar i competir amb un poc més d'emoció i com dic sempre en estos casos, vam parlar de la carrera a peu.
     Després d'una reunió com esta ens pareix saber-ho tot d'un club com Dorsal 19. No obstant això, en el fons, és un gran desconegut. Dorsal 19, en un poble de tants corredors és un desconegut, incloent en este desconeixement, no sols a qui no corren, sinó a molts dels corredors de Pego.
     Què coneix la gent de Dorsal 19? Sobretot dos aspectes: per un costat la Volta a Peu a Pego, per un altre la part dels corredors que es veuen pel poble amb el mateix logo en la camiseta. No obstant això, ni l'una ni l'altra és “tot” Dorsal 19.
     Han sentit parlar els pegolins dels tests que realitzem en les pistes per a conéixer el nostre estat de forma? Coneixen els entrenaments en grup que realitzem? Els sona l'assistència a les Maratons i altres competicions del nostre club? Tenen notícia del VI Trofeu de Dorsal 19 o del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19? Tots estos, exemples sense voler enumerar cada una de les nostres activitats.

     Molts ciutadans, dels que ixen a córrer, segurament desconeixen eixos aspectes del nostre club. Molts, moltíssims pegolins tenen de Dorsal 19 una imatge de quatre bojos que els agrada córrer. Pocs, tant dins com fora de Pego, coneixen a este club que realitza una labor de propagació de la carrera a peu.

     A poc a poc, anirem proposant i donant a conéixer una forma de practicar un esport sa com és la carrera a peu i actes com El Dinar de Nadal és una forma més d'això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada