IN MEMORIAM

dimarts, 19 de maig del 2015

Un cap de setmana complicat este de Pedreguer

     La nostra classificació en el Circuit a la Marina va en caiguda lliure, encara sort que arribarem al sòl prompte i no ens farem molt de dany perquè només ens queden dos carreres i és que alguna lesió i les moltes bodes i comunions estan passant factura al nostre club que encara que té un banqueta nombrosa no esta acabant amb la força esperada este Circuit de la Marina.

      Ja se que el 10K del Grau de Gandia és una de les dates claus per a molts dels nostres corredors i que la seua data ens esta obligant a utilitzar les ultimes carreres de la Marina per a afinar un poc.
     També és cert que el nostre objectiu de ficar-nos entre els 10 primers pareix que no corre perill i açò també ens ha servit per a preparar millor el 10K del Grau de Gandia.
     També ens servirà per a preparar millor la 1a Edició de les 24 X 1, perquè cal tindre en compte que una hora en la pista és una carrera més dura que un 10K.
     Intentar córrer la màxima distància possible durant una hora és un esforç molt dur, ens pot paréixer que és fàcil pegar voltes i voltes fins a deixar passar eixos llargs 60 minuts però la majoria dels relevistes donaran més de 30 voltes, i això amics meus és psicològicament molt dur.

     A estes altures ja tots sabem que la 24 X 1 hora és una carrera de relleus en equip que dura 24 hores, on cada corredor ha de córrer per una hora seguida. Es van sumant les distàncies recorregudes per cada corredor i així sabrem la distància final.
     També a estes altures sabem que des de les 21,00 hores del divendres 26 fins a les 22,00 hores del dissabte 27 de juny hi ha moltes hores de calor i un sol que martiritzara als que els toque les hores centrals del dia.
     Com podeu imaginar aconseguir arribar als 300 quilòmetres és una tasca difícil que amb el suport de tots es pot aconseguir ja que si tots els relevistes es troben prou acompanyats per l'anim de la resta de nosaltres,  podem superar eixos 300 quilòmetres.

      Deixem per ara el nostre repte perquè incara falta més d'un mes i centrem-nos un poc en el que esta succeint en estos dies.
     El més pròxim que tenim és la carrera de Pedreguer i si mirem la classificació dels corredors de Dorsal 19 la primera cosa que veiem, bo la primera cosa que no veiem és a molts dels nostres corredors, no veiem al lesionat, no veiem als que estan de boda, no trobem per cap part a què té l'estomac descompost, no veiem els Fernandos, no veiem a què esta refredat, tampoc als que el diumenge van anar de comunió i tampoc veiem als que no es troben participant en el Circuit de la Marina.

     Moltes absències que ens permeten veure amb més claredat que Marina contínua aconseguint la millor classificació amb un 5t lloc, seguida de Bay amb un 6t'i Enrique amb un 9é. 
     No m'agradaria acabar sense anomenar una vegada més a Cristina Bañuls i Carlos González que continuen pujant al podi en quasi totes les carreres en les categories inferiors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada