IN MEMORIAM

dimecres, 13 de gener del 2016

Torna el VAMEVAL

     Ja hem escrit molt en este blog sobre el VAMEVAL i no vaig hi ha ser ni pesat ni repetitiu, encara que ara no tinc més remei que recordar que per a aquells que ho necessiten dissabte que ve 16 de gener a les 09:00 i el divendres 22 a les 20:30 en les pistes d'atletisme l'anem a repetir.

     Un dels millors instruments que tenim per a progressar en este complicat món de la carrera a peu és de tant en tant realitzar algun tipus d'examen. L'ideal seria que realitzàrem una prova d'esforç o una revisió medica per a comprovar que no tenim cap problema que ens impedisca córrer i després ja poder anar realitzant proves per a saber qual és el nostre estat de forma, és partir d'ací on entra el VAMEVAL.
     Ho he dit ja diverses vegades, realitzar este test no significa que hàgem de demostrar-nos que estem en una forma determinada sinó simplement esbrinar com ens trobem, este test no ens pot eixir ni bé ni mal, simplement ens dirà qual és el nostre estat físic en eixe moment.
     Es tracta d'un test que solem convertir-lo ben sovint en una espècie d'examen físic que ens pot portar fàcilment al desànim en compte d'impulsar-nos al progrés, per la qual cosa moltes vegades nos fa por realitzar-lo.


     No parle de realitzar un examen on cal aprovar o suspendre, insistisc, sinó d'una forma d'esbrinar coses del nostre estat físic que ens ha de portar a reflexionar, a preguntar-nos, a buscar, a dialogar, a posar sobre la taula ritmes, velocitats, sèries, quilòmetres, marques…
     Parlem d'una filosofia que és amor al saber, saber que ritme hem de realitzar les sèries de 400 metres o el nostre ritme dels 1000 metres, en fi per a saber un poc més només cal llegir estes entrades: VAMEVAL i VAMEVAL  del blog i podrem trobar quelcom d'informació.
     Recordar que realitzarem el VAMEVAL:
Dissabte 16 de gener del 2016 a les 09:00 hores en les pistes d'atletisme.

Divendres 22 de gener del 2016 a les 20:30 hores en les pistes d'atletisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada