IN MEMORIAM

dimecres, 19 de juliol del 2017

IV Gran Fons d'Orba

Ja esta quasi tot preparat perquè el diumenge 23 de juliol de 2017 als 07:00 hores i des de la piscina del poliesportiu d'Orba començe amb el IV Gran Fons d'Orba el IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19.
 
Tenim el calendari de tot el circuit ja establit i ara només ens queda veure en que condicions ens trobem i triar els distàncies que millor s'adapten als nostres característiques, com acabem d'acabar el VIII Trofeu de Dorsal 19 hauríem de tindre el suficient fons per a poder enfrontar-nos sense problemes amb els distàncies mes llargues del “Open Summer” però l'entrenament és una qüestió molt personal.
El circuit de 15 quilòmetres del IV Gran Fons d'Orba és una combinació d'asfalt i muntanya que no representa cap dificultat física per a cap de nosaltres excepte en l'aspecte tècnic, la tècnica de la carrera per sendes i sobretot en els baixades presenta dificultats per als corredors d'asfalt que no coneixen els tècniques de la carrera en baixada. La solució és fàcil; en els trams en què no ens trobem segurs el millor és caminar encara que tinguem la força suficient per a pujar o baixar, l'important és no caure.


Enguany el IV “Open summersummer circuit training” de Dorsal 19 és troba ficat en el centre de l'entrenament per a la marató de Carpi, per la qual cosa molts dorsaleros anem a haver de fer alguns canvis per a poder-nos adaptar als diferents circuits. Una altra dels dificultats que ens solem trobar en estes etapes és que molts de nosaltres hem de córrer mes lent del que ho faríem si entrenàrem sols, però açò és moltes vegades mes un avantatge que un inconvenient.
No cal preocupar-se tant per no córrer al nostre ritme i haver de fer-ho un poc mes lent. Son diversos els motius pels quals deuríem de córrer de tant en tant mes lents del que ens sol ser habitual, per exemple per a millorar el nostre sistema de producció d'energia, també per a evitar lesions, així com escapar del sobreentrenament i sobretot per a poder fer mes quilòmetres.

Però estos assumptes ja els anirem aclarint en els pròxims dies, ara ens deurem de fixar en el circuit de 15 quilòmetres i veure si és troba dins dels nostres possibilitats.

Demà continuarem donant informació sobre esta primera etapa, com, on es troben els avituallaments, on esmorzarem i com és el circuit de 8 quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada