IN MEMORIAM

dilluns, 23 de gener del 2023

La carrera de Jaume.

     Fa uns dies, el dorsalero Jaume Dominguis va realitzar una carrera mai vista en Dorsal 19, portant al límit les lleis del cos humà. És el primer dorsalero a aconseguir una gesta de tal calibre, recórrer els 162 quilòmetres del trail; 162K - ULTRA MUNTANYES DE L'ALCOIA I EL COMTAT. 

Per a comprendre la magnitud de la carrera cal aclarir què és el que realment va aconseguir. Jaume va córrer els 162 quilòmetres en 28 hores amb 21 minuts i 1 segon. Però abans d'acabar va haver de superar un desnivell acumulat de 8300 metres. Una gran gesta sens dubte.

La carrera de Jaume és un desafiament per a tots nosaltres. Ha aconseguit una terra verge, un assoliment nou, un espai original. Interroga sobre la nostra carrera a peu i el que considerem ja establit, etiquetat, pensat. Inspira un repte que ens ve a dir que és més real superar-se a un mateix que conformar-se, que implica esforçar-se bojament per a aconseguir somnis que semblen bogeries.

Aquesta proesa ens qüestiona sobre el que som capaces de fer de manera sempre original. acostant-nos a la nostra manera de veure i entendre la felicitat, per mirar i fer coses noves. Igual que és nou tot en cada dia, creant contínuament. Cuidant, renovant, escoltant. Fent de la vida que ens envolta, de la família, el treball, les amistats, les nostres aficions, del món un espai nou de sanació, gratuïtat, esbarjo i alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada