IN MEMORIAM

diumenge, 5 de març del 2023

Aplaudim o valorem.

     En aquest món de la carrera a peu hi ha una qüestió que em resulta a vegades desconcertant, quan aplaudim en una carrera als corredors en realitat sentim que valorem el que estan fent o només els animem.

Quan en aquest cap de setmana hem aplaudit a tots els dorsalers que han pujat al podi o han fet una bona carrera els estem animant o realment valorem el que han fet.

És fàcil que ara molts de vosaltres estigueu pensant que aqueixa disjuntiva que he plantejat és innecessària. “Aplaudim perquè valorem”, objectarà qui no es trobe còmode amb la pregunta. Però no et quedes ací. Et repte al fet que ho penses, que penses també si aqueixos emoticonos, aqueixos likes o aqueixos m'agrada que utilitzem quasi automàticament valoren tot el treball i l'esforç que hi ha darrere de cada corredor. 

Aquest cap de setmana ha sigut especialment propens per a l'aplaudiment i més encara per a valorar tot l'ha succeït.

I Atzavares Trail Orba-Vall-Laguar

03.56:13            PIERA FERRER, BATISTE.

04.19:30            PASTOR MORELL, SILVIA.

04.19:31            Dominguis Llambíes, Eva.

04.56:10            Garcia Gisbert, Javier.        

02.11:16            Enguix Bataller, Clara.

Un aplaudiment més que merescut a aqueix primer lloc de Dorsal 19 com primer equip femení, que ha estat format per Silvia, Eva i Clara. Valorem, que no se'ns oblide només li donem a l'em agrada o en acabar de llegir-ho.

Estic segur que no desapareixerà tan fàcilment la gran labor que hem realitzat en l’avituallament que hem realitzat, col·laborant perquè la I Atzavares Trail Orba-Vall Laguar fora un èxit.


Èxit que es va traslladar al diumenge a Calp, amb dos podis, el de Diana i Fede: segona i tercer en la seua categoria. Sense oblidar als altres 32 dorsalers que han participat i que han ajudat al fet que aquests èxits foren possibles. Les seues classificacions les podem trobar en Somesport.

També vam tindre participació en la Mitja Marató de Riba-roja de Túria, on Carmen va aconseguir el tercer lloc de la general femenina i primera en la seua categoria, i no vull oblidar-me que Vicent Sala a aconseguit col·locar la pitjor marca en Mitja Marató per a aquest 2023 en uns estupends 01: 54: 42, marca que com ja podreu imaginar estarà bastants mesos com una referència.

Els aplaudiments d'aquest cap de setmana impulsen, però només el que es valora ens fa perseverar, créixer i donar fruit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada