diumenge, 2 d’agost de 2015

“Etapa de muntanya la “Txeca” d'Oliva. ¡¡PERFECTE!!

     Ja tenim una etapa més del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, la “Etapa de muntanya la “Txeca” d'Oliva ens ha deixat un altre agradable matí de diumenge dedicad a la carrera a peu, pel que podríem dir que Dorsal 19 a complit amb la seua tasca de promoure la carrera a peu.

     El “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 és un circuit on totes les etapes mantenen una analogia. No són etapes ni carreres soltes ni estan integrades en una competició, com si es tinguera la curiositat de veure que etapa és la millor per a donar-li un premi especial. Ni tan sols hi ha un límit màxim o mínim de corredors, de manera que la més nombrosa o la menys nombrosa quedara en millor o pitjor lloc. 

     El “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 és un circuit de carreres on la unitat i la diversitat hàbilment es combinen entre si per a aconseguir que cada vegada ens apassione més este món de la carrera a peu. Pensem en la imatge d'una simfonia, que significa acord i harmonia, diferents instruments toquen junts, cada un conserva el seu timbre inconfusible i les característiques de so es fonen i acorden en quelcom comú. Després està el que guia, el director, i en la simfonia que s'executa tots toquen junts en "harmonia", però no s'esborra el timbre de cada instrument, la peculiaritat pròpia, sinó que es valora al màxim!

     És esta una bona imatge que ens diu que el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 és com una gran orquestra, en la que hi ha varietat.
     No totes les etapes són iguals, i no han de ser iguals. Totes són diverses, diferents, cada una amb les seues pròpies qualitats i eixa és la bellesa del circuit: cada una porta el propi, el que la diferència, per a enriquir a les altres. I entre cada etapa hi ha esta diversitat, però és una diversitat que no entra en conflicte, no es contraposa; és una varietat que es deixa fondre en harmonia pel nostre entusiasme per la carrera a peu.

     Dic tot l'anterior perquè la “Etapa de muntanya la “Txeca” d'Oliva ha sigut perfecta, com ho va ser “El Gran Fons d'Orba” i com ho serà el 15 d'agost del 2015 el “Gran Fons de Murla”, la perfecció esta en què es puga realitzar.
     Patxi, Tino i Fede ens han preparat un matí de diumenge entranyable, on ens han mostrat una forma nova de córrer, on el ritme per quilòmetre no importava sinó on s'arribava i per on s'arribava, hem pujat i baixat a vegades corrents i moltes vegades caminant, hem realitzat avituallaments on l'important no era l'aigua que es bevia sinó el que els ulls veien, hem vist paisatges que no pensàvem que existiren tan prop, i és que córrer per muntanya amb Dorsal 19 és gracies a Patxi, Tino i Fede una nova modalitat carrera a peu.

     La perfecció de la “Etapa de muntanya la “Txeca” d'Oliva no esta només en tot l'anterior sinó a haver sigut capaç de reunir a uns quants corredors en un matí de diumenge del mes d'agost per a córrer, esmorzar i xarrar de la carrera a peu.
     No he de lloar molt a Patxi ni a Tino ni a Fede ni a cada un dels que han participat perquè córrec el risc de quedar-me sense paraules d'afalac per a les altres etapes, i no m'agradaria haver de recórrer als símbols que tant usen en whatsapp, però ha estat PERFECTE.

     P.D. Pròxima etapa 15 d'agost el “Gran Fons de Murla”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada