IN MEMORIAM

dimarts, 25 d’agost del 2015

Tot esta preparat, per la 4a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19

     Per fi, ja sabem com ens agradaria que es desenrotllara la 4a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, ja tenim en el nostre poder totes les dades necessàries per a poder oferir a tots els corredors el programa de l'etapa de la Marjal Pego-Oliva.


     Coneixem ja l'hora d'eixida, també el lloc des d'on començarem a córrer, sabem de bona font on esmorzarem i per on correrem, inclús sabem que temps tindrem i sobretot tenim unes ganes enormes de córrer.
     Tot esta preparat, només ens falta conéixer els protagonistes de la 4a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, els corredors. 
     Conéixer als corredors per endavant no és una necessitat perquè en les carreres només coneixem a una minoria, però en estes carreres d'entrenament resulta interessant conéixer els que correran per a poder organitzar un poc els grups, no sols per la seua qualitat sinó també per la necessitat de quilòmetres que desitgen fer, perquè no cal oblidar que hi ha molts corredors que ja estan realitzant els llargs pensant en la marató.




   En este circuit de la Marjal Pego-Oliva és tan fàcil afegir com devar quilòmetres ja que és relativament fàcil, de moment els circuits que segur que es realitzara serà el de 16,3 quilòmetres i un altre més curt que rondara els 14 quilòmetres.

Però comencem pel principi;
Hora d'eixida: 07:30 hores.
Lloc d'eixida: Ullal del Burro o com el denominen els d'Oliva la Font Salada.
Dutxes: No hi ha. Se substituiran per un refrescant bany en l'Ullal del Burro
Esmorzar: Restaurant de l'Ullal del Burro.
Hora de l'Esmorzar: 09:30 hores.



     Els pocs que estem a Pego ens reunirem en el bar La Forana per a prendre'ns la dosi permesa de cafeïna a les 06:30 a 06:45.
     Anem hi ha establir dos terminis perquè ens comuniqueu que vindreu a córrer, el primer termini acabara el dijous 27 d'agost a les 23:59 hores. Podeu utilitzar qualsevol dels mitjans que tingueu al vostre abast. El segon termini acabara a les 07:15 del diumenge 30 en l'Ullal del Burro.
     També hi ha un termini per a comunicar-nos que vindreu a esmorzar que acabara el dissabte 29 a les 12:00 hores.
     Com hi ha corredors que no coneixeran la situació exacta de l'Ullal del Burro ací els pose un mapa perquè puguen arribar, només cal posar el punter en el mapa i arrastrar i vore la ruta o calcular una nova.


     Bueno, amb la informació més important d'esta 4a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 en el vostre poder només queda ja esperar, demà parlarem un poc més de les variants i algunes particularitats del circuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada