IN MEMORIAM

dissabte, 8 d’agost del 2015

3a etapa, IV Gran Fons de Murla

     Ens n'anem a per la tercera etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, esta vegada tornem a la Vall del Pop, en concret a Murla.

     El circuit del Gran Fons de Murla a variant cada any, si un any vam recórrer tots els pobles de la Vall del Pop a saber; Murla, Benigembla, Parcent i Alcalalí, i un altre any ens en vam anar fins a Petracos per la carretera de Castells de Castells enguany el circuit serà una sorpresa.
     En esta ocasió els llocs pels quals discorrerà la 3a etapa va hi ha ser una incògnita, Tony i Amadeo ens volen sorprendre. Als corredors generalment no ens agraden molt les sorpreses en les carreres i menys inclús en el circuit però és el que té el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 que no para de sorprendre'ns.

     Molts corredors tenim el desig de controlar totes les facetes que ens n'anem hi ha trobar en una carrera, i fem tot el que es puga per a aconseguir-ho. Mirem les condicions meteorològiques, busquem el perfil de la carrera, els llocs d'avituallament, estudiem el circuit i ens interessem per la mesura exacta de la distància.
     Són actes que realitzem perquè no ens sorprenga un imprevist, perquè una mala decisió no pose el nostre objectiu en perill.
     Però el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 ens sorprén. El IV Gran Fons de Murla no ens deixara estudiar ni preparar la carrera, simplement haurem d'anar i córrer, improvisar sobre la marxa.

     No es tracta, per descomptat, de córrer a cegues, ni de deixar de prendre les precaucions normals per a quan anem a este tipus d'entrenaments només cal relaxar-se els dies anteriors i acudir com sempre en el millor estat de forma possible.
     Cada vegada ens costa més improvisar en les carreres ja que ens agrada tindre-ho tot baix control, des dels ritmes, la distància que portem recorreguda, les pulsacions… tots sabem que una bona carrera no s'improvisa. Perquè improvisar és fer una cosa de sobte, de pressa, sense preparació ni sentit.
     Per a realitzar una bona marca cal pensar conscienciosament cada entrenament, els ritmes es repetixen una vegada i una altra, entrenem en privat i en públic, fins que estem segurs de poder aconseguir el nostre objectiu. La improvisació en estos casos és preludi de fracàs. No és així quan Dorsal 19 prepara un entrenament en grup i en el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 tots som capaços de realitzar qualsevol etapa.
     El “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 no exigix, seduïx. Suscita el gust per la carrera a peu i llavors ens porta per on no haguérem somiat mai... Quan algun corredor es deixa guiar per Dorsal 19, ha d'improvisar, i a pesar delo tenebrósa que ens puga paréixer una etapa, al final sempre disfrutarem. L'actitud correcta d'un dorsalero és llavors l'abandó, el deixar-se portar.

     Serem capaços d'acudir a Murla sense saber res? Acceptem el repte de córrer el IV Gran Fons de Murla? Els que coneixen a Dorsal 19 saben que no cal fer eixes preguntes, ja que si algú ens ho proposa, llavors, llavors ja no tenim elecció.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada