IN MEMORIAM

diumenge, 5 de juliol del 2009

MES ACLARIMENTS.

Després del dia de hui ja podem donar per finalitzada la temporada 2008-2009, però abans de fer un resum voldria aclarir algunes coses que me n'he adonat que no van quedar prou clares en la ultima entrada del Blog.

Són preguntes que van sorgir durant el dinar, que si van quedar prou aclarides per als que vam estar en el menjar, no ho poden estar per als que no van assistir.

Tots els que primer vam estar corrent en la Marjal i després vam estar en el spa teníem clar que el premi del Gran Fons d'Oliva s'anava a repartir entre tots els que allí estàvem, això estava clar i així es va fer, el dubte sorgix quan la majoria ignorava que l'equip que es presenta en Oliva només comptava amb 8 corredors i no de 10 corredors.

Es va haver d'explicar durant l'animad dinar que algun error vam haver de tindre a l'explicar les condicions en què es presentava l'equip en el Gran Fons d'Oliva, ja que vam haver de retirar dos vals per al spa amb el que l'equip quedava reduït a 8.


Pareix que no quedá prou clar com es repartiria el premi, a pesar que jo crec que li'l comunique a tots els nostres corredors tant els que puntuarien com als que no l'anaven a fer.

És possible, millor dit és veritat que no tots pensen de la mateixa manera o estan en desacord, però també és veritat que no van manifestar el contrari fins fa pocs dies.

És licite pensar que els premis no es deuen repartir, i que són dels que els guanyen, i ho poden pensar i estar d'acord amb això tant els que van puntuar com els que no ho van fer, i ho trobe lògic, encara que jo no estiga d'acord, però ho deuen dir, deuen manifestar la seua opinió abans de la carrera d'Oliva com després i no permetre que existisquen tantes dubtes en tants corredors.

En fi com veieu una altra xicoteta història que ens ajuda a saber i conéixer mes i millor als nostres corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada