IN MEMORIAM

divendres, 10 de juliol del 2009

TEMPORADA 08-09.

Ara toca parlar de la temporada que acaba de passar, 2008-2009, són moltes les anècdotes que podríem contar, moltes les dades que podríem enumerar, moltes les marques que podríem posar però si hem seguit el blog ja les haurem vist.
Es pot enfocar una anàlisi d'una temporada de moltes formes però enguany ens centrarem en cinc temes, MARATÓ, ½ MARATÓ, VOLTA A PEU, GRANS CITES, VOLTA A LA MARINA i ACTIVITATS.
VOLTA A PEU.

Parlar de la XXVII Volta a Peu a Pego és parlar de la competició atlètica mes vella de la Marina Alta, és parlar de la carrera decana, és també expressar que tenim la sort d'organitzar una carrera que esta molt consolidada no sols en la Marina si no en la Comunitat, tenim un numere de corredors que any rere any ens són fidels i ens acompanyen, també tenim un conjunt de col·laboradors que any rere any fan possible que esta carrera siga una de les millor organitzades en la Marina Alta, enguany ha sigut per a mi l'edició millor organitzada i no dic perfecta perquè va existir un fallada en la informàtica que ens va tornar a deixar sense classificacions però en tota la resta si que va anar perfecte, la zona de meta va ser sense cap dubte de les millor muntades en tota la Comunitat igual que la zona d'eixida, el circuit ja fa anys que és dels millors quant a senyalització i seguretat per al corredor en resum un excel·lent per a la XXVII Volta a Peu a Pego 2009.
Però els temps estan canviant i cada vegada estem obligats a realitzar majors esforços per a poder mantindre el nivell organitzatiu, la qual cosa equival com tots ja estareu pensant en un major cost econòmic, la incorporació del xip, els assegurances per als corredors i el muntatge de la zona d'eixida i meta cada vegada són mes grans i pareix que enguany hem arribat al nostre límit organitzatiu, amb el que tenim pense que ja no podem aspirar a mes, no podem fer ja una millor carrera que la del 2009, per això deuríem obrir un debat i preguntar-nos com volem que siga la nostra Volta a Peu en els pròxims anys.
El nostre ajuntament no crec que puga mantindre en la seua totalitat l'ajuda econòmica que ens dóna tots els anys, encara que si la logística, el nostre club ja no posseïx mes capacitat organitzativa amb els seus actuals responsables i ens trobem amb prop de 1000 corredors que l'any que ve estaran esperant la XXVIII Volta a Peu a Pego.
Ens toca esta temporada en què acabem d'entrar, decidir el que volem que siga en el futur la nostra carrera i esta és una labor en què tots hem de donar la nostra opinió, decidir la data, la distància, el circuit, si cal cobrar i quant, en definitiva decidir si ens quedem com estem o donem un passet arrere o en cas contrari un pas avant.

Amb tot açò no vull donar una imatge negativa sinó tot al contrari perquè el llistó esta molt alt i si el volem pujar un poc mes es necessita alguna cosa mes que bona voluntat, ens farà falta molta dedicació i col·laboració de tots, haurem de començar a agafar velocitat per a passar per damunt de la XVII Volta a Peu. Serà un gran bot.
La XXVIII Volta a Peu a Pego se'ns presenta com un repte, la crisi dels ajuntaments unida a la de les empreses ens obligaren a replantejar-nos l'organització de la carrera.
Serà esta una temporada decisiva per a la VOLTA A PEU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada