IN MEMORIAM

diumenge, 15 d’agost del 2010

LA 31 EDICIÓ DEL GRAN FONS QUASI AL COMPLET.

Per fi, hem pogut llegir en el diari les Províncies, que ja s'ha tancat el cartell de grans esportistes del panorama internacional que disputaran la carrera en la localitat valenciana. Un d'ells és l'espanyol Jaime Vila Cambra, del C. A. D Marathon, guanyador dels cinc quilòmetres Vila de Madrid 2010 i medalla de bronze en el campionat d'Espanya Júnior 2009.
També estarà Javier Guerra, de l'Atletisme Bikila, campió d'Europa de cross per nacions i campió d'Espanya i d'Europa de cross per equips. I José Manuel Abascal, campió d'Espanya júnior de cross.


Setaigües comptara també amb Fernando Vicens, que jo recorde, en este moment no ha guanyat trobe que res però córrer, córrer com el que mes i tallar, talla sobretot el cabell.
Estarà el nostre millor representant en marató, Chema Martínez. Entre els seus èxits, està la medalla de plata en marató i el campionat d'Espanya per equips en l'Europeu celebrat a Barcelona

Entre els atletes estrangers, ve amb intenció de renovar el seu triomf el marroquí Abdelhadi El Mouazziz, vencedor de les dos últimes edicions del Gran Fons. Des d'Eritrea acudirà Teklemariam Medhin, subcampió del món de cross 2010, campió d'Eritrea de cross 2010, 9é classificat en el campionat del món de cross Amman 2009 i guanyador dels cross internacionals de Lasarte i Fuensalida 2009.
En dones, ha confirmat la seua assistència, Carmen Sala del Dorsal 19 i Mª José del Toro, tercera en el campionat d'Espanya de marató 2009. També participarà Diana Martín del Club Terra i Mar. Olímpica en Beijing 2008, mundialista a Berlín 2009 i en cross. I de nou participarà Azucena Díaz, campiona d'Espanya de mitja marató 2009 i campiona del Gran Fons Internacional de Set Aigües 2008.

Tanca l'elenc nacional masculí Carlos Briones, especialista en Grans Fons ja que el seu ultime èxit és en el Gran Fons d'Oliva.
Com podeu observar ja es van coneixent tots els contrincants que tindrem en Set Aigües, encara que anem hi ha estudiar un poc mas el llistat de corredors per si trobem a algun corredor que se'ns haja passat per alt.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada