IN MEMORIAM

diumenge, 29 d’agost del 2010

Set Aigües 2010. 1ª Part.

El nom d'un club moltes vegades ens dóna hi ha conéixer alguns detalls dels corredors que el representen, sol passar que la majoria de les vegades ens diu l'esport que practiquen i el poble o ciutat de què procedixen o d'alguna característica geogràfica de la seua regió, altres vegades ens mostren algun animal que tenen unes bones facultats per a la carrera o per a la velocitat, també tenen un nom mític ja siga d'alguna especialitat dins de la carrera així com d'algun corredor de marató, els tenim de moltes classes i característiques.

Algunes vegades amb el seu nom ens indiquen alguna característica dels seus corredors, o la forma d'entendre la carrera a peu. 
Amb el nom de Dorsal 19 Què transmitim? Tots sabem que va ser el 19 el dorsal que porta Dorando Pietri en la Marató Olímpica de Londres 1908, tots sabem que eixa va ser la primera marató amb 42195 metres, però no ens denominem Dorsal 19 només per tot açò, tampoc ens anomenem precisament perquè amb eixe dorsal Dorando guany eixa marató perquè no va ser el guanyador, llavors qual és el motiu principal?, va a ser que amb eixe dorsal Dorando protagonitza l'episodi mes conegut de la història dels moderns Jocs Olímpics perquè la carrera del nostre entranyable Dorando amb el Dorsal 19 en el pit entraria en la llegenda moderna de la marató, aquell dia va donar començament la història mítica de la carrera de marató i això és el que intentem transmetre.

Quan Dorsal 19 acudix a una carrera com ho va fer a Set Aigües, no pensem a guanyar ni aconseguir bons llocs sinó com va fer Dorando Pietri,  esforçar-nos a traure el millor que portem dins ja siga abans, durant o després de la carrera ja que la nostra recompensa la tindrem després. Ningú es recorda de  qui guanya aquella marató de Londres 1908, però tots sabem que en aquella marató va córrer Dorando  Pietri i tots recordem l'esforç i sacrifici que va haver de realitzar per a acabar eixa marató. Cap corredor de Dorsal 19 guanya en Set Aigües però igual que hi ha Dorando la reina d'Anglaterra dies després li entregua una copa com vencedor moral d'aquella marató, nosaltres després de córrer i de sopar vam fer entrega dels trofeus als nostres corredors pa què es recordaren de l'esforç i sacrifici que vam haver de realitzar i així també ens convertim en guanyadors morals de Set Aigües 2010.

I és que vam utilitzar l'excusa d'esta carrera per a celebrar el sopar anual del nostre club i en ella vam repartir premis i trofeus, a uns amb trofeus a altres amb plaques i a la majoria amb l'alegria d'haver passat una vesprada junts i compartint este dur esport que tant ens agrada.

Tots ens vam entregar en esta carrera, es notava ja en els moments anteriors amb com estava de concentrats tot el club, tots ens vam esforçar un poc mes del que podria paréixer necessari i això es nota al finalitzar quan molts em van dir -que hi ha Set Aigües mai mes- i és que ens vam esforçar tots, i clar, esta carrera no perdona perquè si t'esforces, patixes.

Després del sopar vam reconéixer com a Millor corredor de Dorsal 19 en la temporada 2009-10 a CARLOS SISCAR BAY perquè ha aconseguit la millor marca en Mitja Marató i en Marató.
Vam reconéixer la labor realitzada durant tota la temporada en l'elaboració de tots els actes que hem realitzat a DAVID CAMPS SENDRA.
Vam reconéixer com a millors corredors en el I TROFEU DORSAL 19 de carrera compensada, que enguany vam realitzar en Set Aigües, a VICENT SALA GONZALEZ, PASCUAL SENDRA FRANQUESA I TONI SERVER MILLET.
Vam reconéixer com no podia ser d'una altra manera l'excel·lent carrera de Set Aigües que realitza, RAMON ALEMANY  SENDRA.

Finalment ens vam reconéixer els uns als altres l'encert a haver muntat esta excursió a Set Aigües ja que ens vam poder reunir corredors, familiars i amics per a passar una gran vesprada-nit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada