IN MEMORIAM

dijous, 12 d’agost del 2010

CONTINUEM ACUDINT A CARRERES.

No tot és el Gran Fons de Set Aigües perquè fa dos setmanes vam estar a Novelda en la Pujada al santuari de Santa Maria Magdalena i el passat vam estar a Favara, platja de Tavernes i en Alcala del Moncayo.
Com es pot apreciar continuem acudint a carreres a pesar de l'intensa calor, que ens esta obligant hi ha realitzar mes esforços dels què serien necessaris, però els corredors som així.

El Gran Fons Internacional de Set Aigües continua engrossant la llista de competidors per a l'edició d'enguany. Un dels esportistes importants que ja ha confirmat la seua participació és Shami Mubarak Hassan. Este atleta de Qatar va participar en 2009 en els 15 quilòmetres de Puy en Velay, a més de guanyar la XVII Mitja Marató de La Rioja l'any 2008.


Quant a participació europea es referix, destaca el  portugués Bruno Jesús, que va quedar tercer en La Mitja Marató de Barcelona d'enguany, igual que en La Mitja Marató de Còrdova. També competirà el murlero Tony Woodall atleta que enguany porta batudes els seus marques en Mitja Marató i Marató i que espera en el Gran Fons continuar amb la seua ratxa. 

Estarà també Tiago Costa, campió nacional portugués sub. 23 de 10.000 metres i nacional de carretera i primer classificat en la Carrera popular Santa Uxia 2009.
En categoria femenina participarà la  segona classificada en el Gran Fons 2009 i guanyadora de la Mitja Marató en Lilla, Amsterdam i Berlín, l'atleta Magdaline Chemjor. Una altra participant en la cita atlètica valenciana serà la sud-africana Lebogang Phalula, quinta classificada en el campionat del món de Cross 2010, segona classificada en el Cross internacional d'Aranda 2009 i guanyadora en l'internacional de Yecla 2009.
Com veieu Set Aigües contínua animant-se.

PUJADA AL SANTUARI DE MARIA MAGDALENA.
CARMEN SALA.- 47:37.
PASCUAL SENDRA.- 53:03.
VICENT SALA.- 54:15.
PLATJA DE TAVERNES.
CARLOS SISCAR.- 29:50.
FAVARA.
CARLOS COMPANY.- 31:30.
FERNANDO ESTRUCH.-  33:15.
FERNANDO VICENS.- 35:05.
MITJA MARATÓ D'ALCALA DEL MONCAYO.
CARMEN SALA.- 01:32:10.
VICENT SALA.- 01:51:15.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada