Video del mes

dilluns, 27 de setembre del 2010

REGLAMENT DE LA I MITJA MARATÓ "VILA DE PEGO"

Divendres passat vam redactar el reglament de què serà la I Mitja Marató “Vila de Pego” que esperem ens servisca com a punt d'arrancada per a posar en marxa tota eixa maquinària que necessitem pa què el dia 30 de gener del 2011 puguem veure pels nostres carrers i els nostres camins rurals a corredors que ja s'atrevixen amb els 21097 metres.

REGLAMENT  DE LA I MITJA MARATÓ "VILA DE PEGO"

 • 1- El Club Dorsal 19 i l'Ajuntament de Pego organitzen la I Mitja Marató “Vila de Pego”, carrera urbana que consta de 21,097 km. A la que tindrà accés qualsevol persona, sense necessitat de posseir llicència federativa, ni distinció de sexe o nacionalitat. L'edat mínima de participació queda limitada a 18 anys complits el dia de la carrera
 • 2- La celebració de la prova tindrà lloc el dia 30 de gener del 2011. La carrera començarà a les 10:00 hores en el passeig de Michel ( Passeig del Clot) enfront de l'Ambulatori Medic i el temps màxim de duració serà de 2 hores i 30 minuts.
 • 3- El recorregut estarà senyalitzat Km a Km i existiran llocs d'avituallament en els Km. 5, 10 i 15 de prova. 
 •  4- El dorsal és personal i intransferible, ha de col·locar-se en el pit. Tot aquell que córrega sense estar inscrit o sense dorsal ho fa davall la seua responsabilitat, sense tindre dret a cap de les prerrogatives dels corredors oficialment inscrits. El lloc per a l'arreplega de dorsals estarà situat en la Zona de Meta el mateix dia de l'esdeveniment.
 • 5- Import de 8 € fins al 30 de decembre, de 10 € fins al dimecres 26 de gener a les 24 hores, el dia de la cursa no es podran fer inscripcions.
 •  6- Tots els participants que acaben la prova rebran com a obsequi a l'entrega del XIP una camiseta tècnica  Commemorativa i els regals que l'organització puga aconseguir.
 • 7- S'entregaran els trofeus següents:- els 3 primers classificats/des absoluts
- els primers classificats en les següents categories masculina i femenina:    
- Júnior
- Senior
- Veterà A
- Veterà B
- Veterà C
També s'entregaran trofeus als primers/s'atletes locals en la classificació general.
- Al club amb més participants.8- La prova estarà controlada pel el sistema de XIP, existint controls al llarg del recorregut.

9- Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els designats per l'Organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors amb moto, bicicleta o qualsevol artefacte rodat. La policia tindrà orde expressa de retirar-los del circuit en prevenció d'accidents que puguen provocar als corredors. Tots els vehicles acreditats portaran visible la dita acreditació.
 • 10- Tots els participants estan coberts per una pòlissa d'Assegurances de Responsabilitat Civil.
 • 11- Qualsevol corredor amb problemes físics hauran de fer-ho constar a l'organització a l'arreplegada del dorsal.
 • 12- La prova estarà coberta per un Servici Mèdic propi de l'Organització.
 • 13- Les CATEGORIES queden establides de la manera següent.
  - Júnior masculí i femení:  De
  18 a 19 anys
  - Senior masculí i femení:  De  20 a 34 anys
  - Veterans/es “A”  :  De
  35 a 44 anys
  - Veterans/es “B”   :  De
  45 a 54 anys
  - Veterans/es “C”  :  Mes 54 de anys
  Tots els atletes hauran d'acreditar la seua edat presentant llicència, DNI o passaport. 
 • 14- Les reclamacions hauran de dirigir-se per escrit, al jutge Arbitre de la prova previ pagament de 60 € dins de la mitja hora d'haver-se facilitat els resultats. La decisió del jutge Àrbitre és inapel·lable. 
 • 15- L'organització es reserva el dret de modificar algun dels apartats anteriors, com ara recorregut, premis, etc. 
 • 16- Tots els participants pel fet de prendre l'eixida accepten la present reglamentació; en cas de dubte s'aplicarà normativa IAAF, RFEA. 
 • 17- Hi haurà servei de vestuaris i dutxes prop de la línia de meta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada