IN MEMORIAM

dissabte, 18 de setembre del 2010

Una temporada sense València.

Com, desgraciadament, s'esta tornant en pràctica, només estem posant una entrada a la setmana. Esta setmana hem hagut d'esperar fins al dissabte, però com diuen –Mai tarda qui arriba-.
La setmana passada vam estar a Terol participant en la seua Mitja i començant la temporada de Mitges i Maratons. Va ser un principi que ens prepara per a grans carreres este hivern i encara que el circuit enguany pareix ben mesurat va ser dur, les seues tres voltes que t'obliguen a maleir les pujades més pel que les repetixes que el per lo dures, ens diuen que estem en el bon camí i no sols per als que vam estar allí sinó a tots els que estan entrenant de la mateixa manera per a l'hivern.
Però no serà fins hui quan realment entrem en les carreres homologades, comencem esta vesprada amb el Port de Sagunt, campionat d'Espanya de Mitja Marató i ràpidament el diumenge que ve començarem amb les Maratons perquè tindrem representació a Berlín.
Al finalitzar el mes de setembre ja tindrem les primeres marques homologades en les nostres distàncies preferides i és que la temporada comença amb bon ritme.

El que no tindrem en esta temporada 2010-2011, va hi ha ser per primera vegada en la història del nostre club cap marca en la Marató de València perquè el canvi de data ens obliga hi ha haver d'esperar fins al mes de novembre de la pròxima temporada, però segur que d'ací a uns dies ja haurem buscat una altra marató on anar a córrer.

Mitja de Terol.

Siscar Bay, Carlos 01:23:07.426
Sala Ferrer, Carmen 01:28:56.225
Sendra Franqueza, Pascual 01:36:17.688
Sala Gonzalez, Vicente 01:40:17.600

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada