IN MEMORIAM

diumenge, 26 de juny del 2011

Alcoi to Gandia Railway and Harbour CO. Ltd.

El 3 de juliol de 1889 va començar a gestar-se el pròxim entrenament-excursió de Dorsal 19, i  va ser en la ciutat de Londres ja que va ser allí en la llunyana Anglaterra  on es firma l'escriptura per la qual es traspassava la concessió de la línia fèrria  Alcoi – Gandia a la companyia anglesa Alcoi to Gandia Railway and Harbour CO. Ltd.. L'interés de la companyia en la construcció del ferrocarril es basava principalment en el negoci del transport del carbó anglés que demandava de manera creixent la indústria alcoiana.

I és en una part d'eixe trajecte en què hem pensat pa què siga el nostre pròxim circuit per a entrenar, concretament tota la part del Barranc de l'infern o Racó del Duc.

Nosaltres començarem a córrer uns metres abans del túnel de Mina Llarga pel lo  que haurem de baixar des de la pedrera de la Reprimala fins al riu Serpis, el circuit no té res a veure amb el d'Alcala, molt més dur, este només compta amb una pujada d'uns 8 quilòmetres que se'ns pot fer llarga però no és dura, ara la tornada tota és cap a baix.

El paisatge que anem hi ha admirar és dels més bonics de la Safor sempre amb el Serpis al nostre costat i amb el de castell de Perpuixent esperant-nos el la part de dalt, ja molt prop de Lorcha.
El recorregut ja l'hem provat dos vegades amb distintes variants en la zona de Lorcha i consta d'uns quasi 20 Km. Que es troben a l'abast, pensem, que de tots els nostres corredors.

Només ens falta decidir el dia i el bar de Villalonga on haurem d'esmorzar, així que hi ha preparar-se i d'ací a uns dies tornarem a Villalongo on este dissabte ja vam córrer, la seua Volta a Peu.

Quan tinguem la data ja completarem la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada