IN MEMORIAM

diumenge, 5 de juny del 2011

Només valents.

       Des d'un sis de gener de fa quasi deu anys no tornàvem a recórrer la ruta de vint quilòmetres per les muntanyes de la Vall d´Alcalà i puc assegurar que el seu paisatge a millorat molt amb els anys, els pins que ens acompanyen en gran part de la ruta són més grans i adornen més el paisatge són en definitiva més vells, igual que nosaltres. Després de deu anys el ferm per a córrer esta en millor estat i el camí és més fàcil de seguir i sol la font del Pauet es manté en les mateixes condicions amb eixa aigua que posa a prova la nostra dentadura.
I és que la ruta d'Alcalà, és, després de tots estos anys una ruta diferent, ella ha canviat igual que ho hem fet nosaltres.
Ara ja no la puc considerar com un recorregut només per a bons corredors, per a corredors que estan en forma ara s'ha convertit en un itinerari només per a valents.
No basta de ser un bon corredor, per a vindre a córrer d'ací a 15 dies has de posseir altres qualitats. No basta de poder subjectar al nostre cor dins del nostre pit quan esta apunt de rebentar, no basta de saber aguantar la nostra suor, no basta de saber aprofitar l'últim alé per a arribar dalt, no, no basta d'aguantar el dolor de les nostres cames en les llargues pujades i en les llargues baixades, no.
Si quan ens este passant qualsevol d'estes coses, no som capaços d'esbossar un lleuger somriure a l'admirar el paisatge que ens estarà rodejant, si no et boten les llagrimes d'emoció al trobar-te practicant l'afició que mes t'agrada rodejat de un paisatge espectacular i d'altres corredors que senten el mateix que tu i si una “furtiva llagrima” no és capaç d'esvarar per la teua galta quan creues Alcala i veges que ho has aconseguit, si no eres prou valent per a poder apreciar totes estes coses, llavors  no estigues el 19 de juny a les 07,00 en el Bar el Polígon.


El pla és el següent, eixida de Pego a les 07,00 des del Bar el Polígon, arribada al Càmping d'Alcalà a les 07,30 i començar a córrer, després dutxa en el Càmping i a les 10,00 hores esmorzar pa valents en el mateix càmping.
Hem preparat dos rutes una de 20 Km. i una altra de 15 Km. que coincidixen en els últims 12 Km. amb llocs d'avituallament en els quilòmetres 5, 10 i 15.

Si no pots córrer cap perque una lesió t'ho impedix o no et sents capaç de realitzar 15 Km. llavors pots portar la teua bicicleta de muntanya i acompanyar-nos.

Em pareix que va ser Aristòteles qui va dir una vegada que “Massa poc valor és covardia i massa valor és temeritat” així que busquem cada un de nosaltres el nostre lloc i el dia 19 ja siga despres dels 20 Km. o dels 15 Km., amb bicicleta o en el cotxe de suport procura estar a les 10,00 hores  en el càmping d'Alcalà per a disfrutar d'un esmorzar Dorsal 19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada