IN MEMORIAM

dissabte, 4 de juny del 2011

A LA BUSCA DEL CIRCUIT.

      Comencem, la II Mitja Marató “Vila de Pego” comença a posar-se en marxa, abordem en primer lloc l'elecció del circuit ja que ens trobem de moment amb diverses possibilitats. Així que començarem a veure totes les opcions i sobretot totes les opinions perquè és necessari escoltar a tots els que tinguen interés a col·laborar en l'elaboració del circuit.
És interessant triar un circuit que puguem mantindre molts anys ja que és necessari que siga conegut per tots. Els corredors recordem els circuits de les carreres i ens agrada saber per endavant que ens anem a trobar. A la policia local el repetir un circuit any rere any li facilita el seu control ja que no cal que estudie cada vegada com controlar-lo. A tots els pegolins que disfrutaran i patiran el pas dels corredors pels seus carrers també els ajuda el conéixer per endavant els carrers per les quals transcorrerà la carrera i quals van hi ha estar tancas al trafique, i al repetir el traçat tots els anys es van acostumant.

Tindre un circuit i una data que es vaja repetint tots els anys és d'una gran ajuda per a tots els que d'una manera o una altra van hi ha tindre relació amb la Mitja Marato “Vila de Pego”.
Per a començar tenim els dos circuits de l'any passat més dos que estem afinant. Un seria de tres voltes diferents amb un pas pel poble en la primera volta i un altre amb dos voltes iguals però esta vegada mantenint el pas dos vegades pel centre del poble. Hem de destacar que en els quatre és necessària la utilització de la carretera de Dénia així com el talle de la carretera de la platja pel que demanarem els permisos a la Guàrdia Civil per a assegurar eixos trams.

Si algun té idees diferents i vol participar en l'elaboració del circuit que es pose en contacte amb algú del grup de mesurament ja que utilitzarem els dissabtes al matí per a xafar, mesurar, córrer, estudiar, analitzar, contrastar, tantejar i sobretot disfrutar en la busca d'eixos 21097,50 metres que són necessaris.

La idea és que el mes de setembre este tot el circuit acabat.
Ah, si algú esta interessat a col·laborar que no siga anònim perquè és molt difícil canviar impressions amb algú que es manté ocult.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada