IN MEMORIAM

divendres, 3 de juny del 2011

JA ESTEM EN TOTES LES LLISTES.

Demà participarem en la carrera de Jesús Pobre i ja ens trobarem a només dos de la finalització d'esta Volta a la Marina i podrem comprovar com hem anat millorant en tots els aspectes, han millorat els nostres ritmes de carrera així com el numere de participants del nostre club, de fet en la carrera de la setmana passada a Ondara vam aconseguir la major afluència de pegolins en un carrera de la Marina.
Excepte tres dels nostres atletes tots hem estat per davall de cinc minuts el quilòmetre encara que una vegada més només hem aconseguit que un dels nostres corredors poguera amb els quatre minuts, tres cinquanta-tres ha sigut el ritme de Pascual Company, hem vist l'excel·lent aparició d'Enrique que va estar molt prop d'aconseguir baixar dels quatre minuts.

Una altra alegria que ens va donar Ondara va ser la de tornar a veure a Bay una altra vegada corrent després de la seua lesió en la Marató de Pàdua.
Hi ha moltes classificacions en la Volta a la Marina i una de les més importants és la de clubs que setmana darrere de setmana van fent els deu millors corredors de cada club, enguany la tenim un poc oblidada perquè no hem parlat gens d'ella. Anem classificats en la part baixa, si mirem els clubs de la Marina és possible que ocupem els últims llocs el que ens dóna l'esperança que en les pròximes edicions va hi ha ser fàcil aconseguir una millora perquè és una classificació de deuria reflectir el nivell real del nostre club, però ens agrada més divertir-nos que competir encara que també podem si volem competir i divertir-nos.
Una altra classificació o millor dita llista que existix en la Volta a la Marina és la de les irregularitats que fan els corredors, és una llista que es va fent carrera rere carrera on es reflectixen els corredors que córren sense xip o sense dorsal, els que córren separats o siga el xip ho porta un corredor i el seu dorsal el porta un altre corredor, apareixen també en esta llista els corredors que es canvien el dorsal i el xip, o  siga el mateix dorsal apareix amb distint corredor, totes estes irregularitats i algunes més queden reflectides en imatges que es guarden per a poder justificar les sancions.
Doncs bé, en esta llista en què ens resistíem a entrar a Ondara ho hem fet per la porta gran, perquè encara que vam córrer amb dorsal ho vam fer amb un que vam fer a casa, encara que portàvem xip no era el del circuit d'enguany i no estàvem inscrits ni en el circuit ni en la carrera d'Ondara, com veieu totes les infraccions possibles quant a identificació del corredor. Només un poc d'honestedat al final ja que em consta que no vam agafar la bossa de la meta, però l'honestedat és molt més, perquè ha de garantir confiança, seguretat, suport, confidència de totes les normes i lleis en una paraula integritat.
L'honestedat és una forma de viure congruent entre el que pensem i la conducta que s'observa cap al proïsme que, junt amb la justícia, exigix a donar a cada qui el que li és degut. Té molt d'honradesa, rectitud, integritat. És una virtut que regala seguretat als que ens rodegen, inspira fortalesa i claredat d'idees. La persona honesta busca i viu una harmonia de vida, sense sobresalts, ni temors.

Com a esportista hem de ser honestos en tots els aspectes, és una virtut que es viu en la sinceritat, en la fidelitat a les promeses fetes, si volem ser honestos, hem de començar per enfrontar amb valor els nostres defectes i buscar la manera més eficaç de superar-los, amb accions que ens porten a millorar tot allò que afecta nostra persona i com a conseqüència als nostres semblants, rectificant cada vegada que ens equivoquem i complint amb el nostre deure en totes les labors que se'ns encomanen, sense fer cap distinció.
Si, sense cap distinció, perquè ja coneixem de sobra els reglaments de les carreres i hem de respectar-los per a ser honestos amb nosaltres mateixos i amb els nostres companys i organitzadors que es mereixen tota la nostra col·laboració.

ONDARA

COMPANY PUIG, PASCUAL
0:37:43
03:53
LLANBIES SENDRA, ENRIQUE
0:39:26
04:03
KOVAL SZUMIC, MYKHAYLO
0:40:28
04:10
SENDRA FRANQUEZA, VICENT
0:43:31
04:25
PONS SORIANO, ALBERTO JOSE
0:44:25
04:30
SERVER MILLET, JUAN ANTONIO
0:44:37
04:30
ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE
0:45:07
04:35
PEREZ MARI, JOSE
0:46:06
04:39
GARRIGOS PINA, PEDRO
0:46:10
04:39
PEREZ GARCIA, ANGEL
0:46:15
04:41
MENGUAL COTS, CARLES V.
0:46:33
04:41
PASCUAL PASCUAL, LAURA
0:46:37
04:45
SISCAR BAY, CARLOS
0:46:38
04:44
SENDRA FRANQUEZA, J. PASCUAL
0:46:39
04:44
CERESOLA PIERA, FRANCISCO
0:47:33
04:48
SALA FERRER, JAUME
0:48:01
04:50
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA
0:48:19
04:52
PIERA FERRER, BAUTISTA
0:49:07
04:57
GONZALEZ MONTERO, CARMELO
0:54:12
05:29
FOLQUES NADAL, PAU
0:55:08
05:34
ALEMANY SENDRA, RAMON
0:57:35
05:50



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada