IN MEMORIAM

dimarts, 30 de novembre del 2010

CIRCUIT MARCAT.

Ja hem mesurat i marcat el circuit de la I Mitja Marató “Vila de Pego”, hem tardat quatre dies i per a això hem utilitzat l'hodòmetre de precisió T 593 que molt amablement ens ha prestat el departament d'obres de l'Ajuntament de Pego.

Com és normal hem recorregut tot el circuit seguint una línia sempre recta i les revoltes les hem mesurat a 50 cm de la vorera, com sol ser habitual els quilòmetres estan marcats a mil metres de distància uns d'altres i en orde ascendent fins a arribar al 21, des d'ací a meta hem mesurat 97,50 metres.

L'eixida i la meta estan situades en el mateix lloc, Passeig El Clot cantó amb C/ Duanes, per a aconseguir que açò fóra possible hem mesurat de la forma següent: Els tres primers quilòmetres en el sentit de la carrera para a continuació mesurar des de la meta fins al quilòmetre cinc en direcció contrària, així teníem marcats tots els quilòmetres excepte el quatre. 

S'ha utilitzat la llarga recta de la carretera de Dénia per a realitzar un gir de 180é que ens permet ajustar eixos dos quilòmetres i col·locar en el seu lloc el quilòmetre quatre.

Com podeu imaginar no ha sigut complicat si no més aïna entretingut, hem caminat amb atenció perquè a l'haver-hi de tallar les revoltes els cotxes ens podien donar algun susto.

Han sigut quatre matins amb els seus quatre esmorzars els que ens ha costat mesurar-lo i els responsables dels 21097,50 metres han sigut els que veieu en les fotos i a ells és on aniran dirigides les queixes de ho llarg o curt que troben  la carrera els corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada