IN MEMORIAM

dimecres, 3 de novembre del 2010

Cap de setmana abarrotat.

Cap de setmana abarrotat de carreres, a les que hem acudit a quatre i si comencem a contar per orde cronològic les primeres serien les de Mora de Rubielos i Cheste que es van córrer el dissabte.
En Mora vam tindre un espectacular David que aprofita un circuit a la seua mesura o siga dur per a realitzar una bona carrera i demostrar que Dorsal 19 sempre complix allí on va, perquè en una carrera on molts pobles de la Marina Alta van portar als seus representants, David entrá en meta només precedit d'un altre corredor de la Marina, Pichana, així que en eixa classificació vam quedar en segon lloc.

A Cheste, la seua Mitja Marató va servir una vegada més pa què els nostres corredors que estan preparant la Marató de Castelló continuen buscant el seu ritme de marató, se'ls nota cada vegada més atrevits i els seus temps van baixant a poc a poc fins que troben eixe en què se senten còmodes. Cal destacar el retorn de Ferran Mas a les carreres i a la marató perquè se suma també als que correran Castelló.
A Andorra, Terol, van estar el diumenge Carmen i Vicent que continuen conjugant eixos verbs tan complicats com són a vegades els d'entrenar i el de viatjar, en esta ocasió diria que vam conjugar un pretèrit perfet com crec que seria més o menys, han entrenat.

També el diumenge però a l'Alfàs del Pi ens trobem en les seues 10 Milles a tres dels nostres més aguerrits, experts i versats en açò de la carrera a peu, que van pujar fins al far corrent per a així poder disfrutar d'eixa bonica carrera que des de fa uns anys ens dóna l'oportunitat de conéixer una de les zones mes belles de la nostra província. 

Ens falta parlar del dilluns perquè també va haver-hi carrera per a Dorsal 19 però ja serà demà. 
Mitja de Andorra.
Carmen Sala; 01:29:06.
Vicent Sala; 01:38:08.
 Alfaz del Pi.
Fernando Vicens; 01:13:52.
Pedro Garrigos; 01:20:13.
Francisco Ceresola; 01:20:39.
 Mitja de Cheste.
Vicent Sendra; 01:31:13.
Pascual Sendra; 01:33:31.
Alberto Pons; 01:37:40.
Ferran Mas; 01:40:27.
 Mitja de Mora de Rubielos.
David Camps; 01:42:12. (Segon de tota la Marina)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada