IN MEMORIAM

dissabte, 30 d’octubre del 2010

BILBAO, MANISES I SUECA.

Un altre cap de setmana intens, ja no se com denominar eixos dies en què acudim a distints pobles a córrer, però buscarem les paraules.
Així que una altra vegada tres llocs i tres distàncies, Sueca, Manises i Bilbao.
Sueca es quedá només amb tres dels nostres corredors perquè per problemes personals diversos dels nostres corredors es van haver de quedar a Pego això si els que van acudir van saber fer calor i alegria a una carrera popular com poques encara que només van passar per meta dos perquè Fernando degué tindre algun problema.
A Manises ja va ser un gran fons i amb més de 16 quilòmetres el que significa ja un bon entrenament, encara que com tots sabem la qualitat d'un entrenament no depén només de la distància, però en este cas si que ho va ser per als nostres corredors.
A Bilbao la història és diferent, segona marató de la temporada per al nostre marató-man, Carlos contínua sumant maratons i este és el seu comentari sobre la marató nocturna de Bilbao: 
NIGHT MARATHON BILBAO-BIZKAIA
DISSABTE 23-OCTUBRE-2010. Eixida: 21:00h.
 Marató amb dos voltes de 21km, eixida en el Museu Guggeenheim, amb un ambient espectacular en la primera volta i en la segona volta pocs animadors, al llarg de la nit els espectador  sen anaven a sopar ????.
Experiència nova i positiva, Marató amb eixida a les 21h de la nit, amb una temperatura molt bona, un circuit molt tècnic amb tres pujadetes, però que se pot córrer.
L’atleta Carlos Siscar Bay del C.E.Dorsal 19, va fer de llebra-guia de 3h15m.
Carlos: Lloc general: 95. Marca: 3h 14m 45sg.

SUECA.

CERESOLA PIERA, FRANCISCO;  0:52:59
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA; 0:56:15

MANISSES.
Carmen Sala; 01:03:43.
Vicent Sala; 01:20:14.

BILBAO.
Carlos Siscar; 03:14:45

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada