IN MEMORIAM

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Cross Baix Montgó.

Cross Popular Baix Montgó 2010, després de díhuit anys quasi ens havíem oblidat del seu nom, cross, i és que després de tants anys sense quasi eixir de l'asfalt ens havíem acostumat a eixos pocs quilòmetres de terra i pensàvem que – Cross – era només per a embellir el nom d'esta singular carrera.

Enguany la paraula cross ha tingut molt més pes i hi ha obligat a molts corredors a recordar el que significa, no significa una carrera de muntanya, només vol dir, córrer en circuits naturals no-urbans i per tant sense asfalt i això és el que ha succeït, més quilòmetres sense asfaltar.

Dic açò per a aclarir els dubtes que es tenen sobre la gran quantitat de trams sense asfaltar que ens hem trobat i que han sorprés a molts.

Dorsal 19 va acudir a l'eixida en Xàbia com tots els anys amb el propòsit d'acumular quilòmetres, tots estem pensant en les mitges i les maratons, i allí van córrer la majoria dels què participaran al desembre en la marató de Castelló així com els que estan preparant-se per a aconseguir la seua marca personal en la mitja, ja siga a Gandia o València encara que algun s'espere fins a Santa Pola perquè el 30 de gener a Pego estarem ocupats en l'organització de La Mitja Marató “Vila de Pego”.

Respecte als temps emprats res a dir perquè no es poden traure conclusions a causa del circuit encara que caldria destacar la falta de sprint final que s'observa en Carlos Siscar que no va poder aconseguir la tercera posició en la seua categoria després d'un llarg esprint amb Ricardo Carañana de Benissa.

CARLOS SISCAR BAY 0:49:03

PASCUAL COMPANY PUIG  0:53:12
MYKHAYLO KOVAL  0:53:12
VICENT SENDRA FRANQUEZA 0:57:18
PEDRO GARRIGOS PINA  0:58:44
TONY WOODALL  0:58:55
JOSE PASCUAL SENDRA FRANQUEZA  0:58:55
ALBERTO JOSE PONS SORIANO  0:59:54
JUAN ANTONIO SERVER MILLET  1:02:00
DAVID CAMPS SENDRA  1:02:01
FRANCISCO CERESOLA PIERA  1:02:17
JUAN BAUTISTA BOLTA NAYA 1:04:42
RAMON ALEMANY           1:10:04

1 comentari:

  1. CARLOS SISCAR BAY.
    Comentar en el blog de Dorsal 19, que no vaig competir cap sprint final, en el km3, l'atleta Carlos i Ricardo van acordar correr junts i arribar els dos junts. Anims i slaut a les cames.

    ResponElimina